Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,” Emeğin ve alın terinin kutsallığını yansıtan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, çalışma barışını güçlendirmesini, toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum.” Dedi.

İlçemizin ve ülkemizin daha güzel yarınlara ulaşmasında şüphesiz işçilerimizin alın teri ve emeklerine büyük ölçüde ihtiyacımız var. İşçi kardeşlerimiz üretimden gelen güçlerini kullanarak haklarını ararken tüm toplumun desteğini almakta, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara da öncülük etmektedirler. Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olacağız. Başta iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere işçilerin hak arayışları konusundaki girişimlerine ve sendikal faaliyetlerine hep destek olduk, bundan sonra da aynı ilkelerle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile ülkemiz için çalışan, üreten ve emeklerini esirgemeyen tüm işçi kardeşlerimin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü tebrik ediyor, kendilerine ve ailelerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum.
Bu anlayışla, diğer alanlarda olduğu gibi çalışma hayatında da en ileri standartlara ulaşmak için son yıllarda önemli adımlar atan ülkemiz, her zaman ve her şartta sağduyuyu koruyarak, karşılıklı anlayış, uzlaşma ve diyalog içerisinde hareket ederek, dile getirilen tüm sorunların üstesinden geleceğiz kanaatindeyim.” Dedi.