Masterchef'in haftalık son bölümünde bu akşam yarışmaya bir kişi veda etti. Heyecanlı anların yaşandığı eleme gecesinde ise bir yarışmacının yaptığı davranış Mehmet Şefi çılgına çevirdi.

Kırmızı takım bu hafta üç yarışmayı da kaybetti. Emre ve Burcu dışında kırmızı takımda yer alan isimler ise elenmemek için ter döktü.

SAFANUR'A MÜDAHALE ETTİ 
Yarışmacılar hızla çalışmaya devam ederken Safanur'a müdahale eden Tunahan, Mehmet Şef'ten tepki gördü.

Safanur'a kaşığı at diyen Tunahan'a Mehmet Şef sert çıkıştı. 'Kim o karışan, yemeğe karışan kim?' diye soran Mehmet Şef daha sonra Tuhanan'a 'çık dışarı' diyerek stüdyodan gönderdi.

Öte yandan eleme turunda yaratıcılık etabında Azize, Dilara ve Safanur yukarı çıkmaya başardı. İkinci turda Mert, Hamza ve İbrahim, Somer Şef'in imza yemeğine en yakın tabağı yapabilmek için mücadele etti.

SOMER ŞEF'TEN MERT'E HEDİYE 
Etabın sonunda potadan en iyi yemeği yaparak çıkmayı başaran isim Mert oldu. Mert'e kendine gelmesi gerektiğini söyleyen Somer Şef, boynundaki kolyeyi çıkarıp ona hediye etti.

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU 
Öte yandan Masterchef'e bu akşam bir isim veda etti. Bu akşam Masterchef'e veda eden kişi İbrahim Cingözler oldu.

Şeflerden övgü alan İbrahim elendikten sonra şöyle konuştu: Benim için hayat yeniden başlıyor. Kötü bir hafta geçirdim, potadan ilk 3'te çıkamadığım da anlamıştım bir şeylerin yolunda gitmediğini. İyi bir iz bırakacağıma inanıyorum. Buradaki maceram bitti.

İBRAHİM CİNGÖZLER KİMDİR? 
Aslen Adanalı olan İbrahim Cingözler 25 yaşında ve yarışmaya bir arkadaşının ısrarı üzerine Bodrum’dan katılmış. Üniversiteye kadar Adana’da yaşantısını sürdürmüştür. Çok farklı mutfaklarda çalışan yarışmacı Adana’da da üç yıl boyunca çalışmıştır ve yörenin neredeyse tüm yemeklerine hakimdir.