61SAAT MAGAZİN SERVİSİ - AYŞEGÜL KUM

Trabzon’da her geçen gün yeni bir işletme hizmete giriyor. 61saat.com olarak yeni açılan mekanlardan sizleri haberdar etmek üzere, her gün yen bir işlatmamız ile sizleri buluşturacağız. Trabzon Atatürk Alanı Meydan Parkı’nda hizmete giren Mersin Tantuni dikkat çeken işletmeler arasında. Çünkü Trabzon yöresine ait bir damak tadı olmamasına rağmen müşteri yoğunluğu dikkatlerimizden kaçmadı. Kurumsal bir firma olan Mersin Tantuni hakkında bizleri işyeri sahibi Mesut Bayrak bilgilendiriyor.
 

Trabzon halkına Mersin mutfağının sevilen lezzetlerinden Tantuni’ yi tanıtmak ve tattırmak için Trabzon esnaf zinciri halkasına katılan 33 Mersin Tantuni. Açılalı kısa bir süre olmasına rağmen ilgi yoğun. Paket servisi ile de çevredeki esnafa ulaşıyor. 24 saat açık olan işletmede tantuninin yanında birçok lezzet de sunuluyor.

Trabzon’da bu işi yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten işletme sahibi Mesut Bayrak, “Trabzon halkı için özenle dekore ettiğimiz 75 m2  kapalı alanımız var. Dış bahçemizde de müşterilerimize hizmet veriyoruz. Salonumuz klimalı ve vatandaşlarımızın kendilerini rahat edebileceği şekilde dizayn edilmiş,  15 çalışanımız ile Trabzon halkına hizmet ediyoruz .

En sevilen Et Tantunimizden ızgaralara çeşitlerimize, çorbalarımız ve salatalarımızla aynı zamanda tatlı çeşitlerimizle Trabzon halkının hizmetindeyiz. Yaptığımız tüm ürünleri halkımızın gözü önünde yapıyoruz. Her şeyimiz ile şeffaf ve halkımızın denetimine açığız.

Bizleri seveceklerinden eminiz çünkü ürünlerimiz kaliteli ve asıl ürünler.

Hiçbir ek katkı ya da ürün değiştirme yok. Bugün belki 100 kişiden 5 kişi bizi beğenmeyebilir ama gün geçtikçe artan müşteri sayımız ile o sayıyı da arttıracağız. Bu konuda iddialıyız.

Tantuni ile ilgilide bilgi veren Mersin Tantuni’nin sahibi olan Mesut Bayrak; Tantuni dana biftekten olup tamamıyla siniri alınmış eti ince ince kıyılarak özel malzemelerle zenginleştirilmiş hali ile Mersin yöresinden özel bir yemektir.

Aynı zamanda özel lavaş ekmeği ile dürüm olarak ya da sandviç ekmeği ile müşterimizle sunuyoruz. Et tantuni fiyatımız 7.5 TL. Diğer menü fiyatlarımız için müşterilerimiz ileşitim mecralarından bize ulaşırsalar kendilerini bilgilendiririz.  Zaman ilerlediğinde 15 sene sonra potansiyelimiz artar ama azalmaz.

Çünkü Trabzon halk Tantuniyi beğendi. Pişman olmayacaklarından emin olduğumuz için bizlerin farkına varmayanları da bekliyoruz" diyerek Trabzon halkını Mersin Tantuni’ ye davet etti.

Mersin Tatnuni Atatürk Alanı Meydan Parkı karşısında Eski belediye binası sırasında Trabzon halkına hizmet vermekte.  

Mersin Tantuni İletişim

Tel   :   0462 400 00 33 

GSm :  0533 014 70 66

www.33mersintantunitrabzon.com