61SAAT HABER SERVİSİ - 

Trabzon’da Sera Gölünün olduğu bölgede bugün, bir vahşet ortaya çıkarıldı.  Söğütlü Mahallesi Esentepe / Çadır Dağı Mevkii Akkayalar olarak bilinen arazide parçalanarak gömülmüş bir erkek cesedi bulundu. 

Ekipler tarafından çıkarılan erkek cesedinin Trabzon’da 7 ay önce kaybolan Mehmet Tüysüz’e ait olduğu kaydedildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Trabzon’da 7 aydır kayıp olan Mehmet Tüysüz’ün ölümünün arkasındaki sır perdesini araladı.

7 aydır kayıp olan Mehmet Tüysüz ile ilgili Trabzon Emniyet Müdürlüğü birimlerince yapılan çalışmalarda cinayetin nedeni de ortaya çıktı.

SUÇ ÖRGÜTLERİYLE İRTİBATLI
Tüysüz’ün, boşandığı eşi İ.P.’nin A.Ö. ile birlikte yaşamaya başlaması sonrasında sorunların başladığı kaydedildi. A.Ö.’nün irtibatlı olduğu kişileri öğrenen Tüysüz, çocuklarını bu şahıstan uzak tutmak istemesi sonrası eski eşi İ.P. ve  beraber yaşadığı şahısla aralarında husumet çıktığı kaydedildi.

Mehmet Tüysüz’ün Çömlekçi Mahallesinden kaçırılması sırasında ilginç bir yöntemin kullanıldığı kaydedildi.

İNŞAAT YAPACAĞIZ DİYE KANDIRMIŞLAR
Sera Gölü’nün olduğu bölgede bir inşaatın işlerini yapmak için A.Ö.’nün adamları olduğu ileri sürülen Ö.F.Ü ile M.S. tarafından Tüysüz ile irtibat kurulduğu bildirildi. Bu kişilerle Çömlekçi Mahallesinde buluşan Tüysüz, ardından 41 plakalı araçla alınarak Sera Gölünün olduğu bölgeye götürüldü.

Tüysüz’ün kaçırıldığı araç ardından Kocaeli ili sınırları içinde bulunurken, araç içinde yapılan aramalarda ise kan izlerine rastlandı.

Alınan kan örneklerinde yapılan incelemede kayıp Mehmet Tüysüz’e ait olduğu belirlenince soruşturma  cinayet ihtimali üzerine derinleştirildi.

HER İKİSİDE TUTUKLANMIŞTI
Bu sırada Tüysüz’ün boşandığı eşi İ.P. ile sevgilisi A.Ö. ile olaya iştirak ettiği ileri sürülen Ö.F.Ü. gözaltın alındı. Bu şahıslar çıkarıldıkları mahkemece azmettirme ve cinayet şuçlaması ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ancak Tüysüz’ün cesedine ulaşamayan Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını M.S. üzerinde yoğunlaştırdı.

M.S’nin gözaltın alınması sonrasında da olay tüm ayrıntıları ile ortaya çıktı. M.S. dün Mehmet Tüysüz’ün gömüldüğü yeri tüm ayrıntıları ile polise aktardı. Polis, Tüysüz’ün cesedini Söğütlü Mahallesi Esentepe / Çadır Dağı Mevkii Akkayalar olarak bilinen arazide brandaya sarılı ve gömülü vaziyette buldu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
M.S. ifadesinin ardından Trabzon Adliyesine çıkarılırken, Tüysüz’ün cesedi de Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Trabzon Adli Tıp Kurumunda otopsisi yapılan Tüysüz’ün cesedi ailesi tarafından alındığı ve Yomra İlçesi Derebaşı Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verileceği belirtildi.
Tüysüz’ün cesedinin parçalanarak gömüldüğü iddia edildi...