TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, çevrimiçi olarak düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, TTSO üyelerinin firmaları için kullandıkları akaryakıtları indirimli olarak alabilmeleri için çalışma başlatıldığını belirterek şunları söyledi:

“Odamız ile Shell – UZL Filo arasında imzaladığımız protokolle, üyelerimiz Türkiye geneli tüm Shell akaryakıt istasyonlarındaki alımlarda indirimden faydalanacaktır.  Shell için araç sayısı değil 1 ay boyunca alınacak yakıt tutarı üzerinden indirim sağlanmaktadır. Buna göre, üyelerimizin her ay toplam kullandıkları yakıt miktarı KDV hariç 100 bin lira için benzin ve motorinde yüzde 6, 100 bin – 250 bin için benzin ve motorin yüzde 7, 400 bin ve üzeri için benzin ve motorinde yüzde 8 indirim uygulanacaktır. 2 yıl geçerli olacak anlaşmada indirim olabilmesi için 2 ay üst üste aynı tutarlarda yakıt performansı gösterilmesi zorunludur. Firmaların kendilerine fatura kesilecektir. Ödemeler konusunda yapılacak vade farkı ve benzeri avantajlar detaylı olarak yapılacak protokolde aktarılacaktır” dedi.

Hacısalihoğlu, oda üyelerine çeşitli sektörlerde indirim imkânı sağlayan anlaşmaları yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Shell – UZL Filo Bölge Müdürü Erhan Arat ise protokolün her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulundu.