Rusya vizesi hakkında tüm sorularımızı yanıtlayan Murat Taşkaya ile gerçekleştirdiğimiz bu keyifli söyleşiyi paylaşıyoruz.

Murat Bey Rusya’ya vize kalktı mı ? 

Sanırım , Rusya’ya vizesiz gitmeyi arzulayan oldukça yüksek bir kitlenin olması bu tarz haberlerin yayılmasını körüklüyor.Ama,üzülerek belirtmeliyim ki; şuan Rusya’ya Vizesi seyahat mümkün değil.Yakın gelecekte de olası görünmüyor.Bu tarz asılsız haberlere itibar etmemek gerekiyor. Bununla birlikte Rusya vizesi almakta çok zor değil.Bir takım prosedürler tamamlandığında vize kolaylıkla alınabiliyor.

Peki , Rusya’ya gitmek isteyen seyahat severler Rusya Vizesini en kolay yoldan nasıl alabilirler ?

Rusya’ya vize alma süreci çok zor değil aslında.Bir takım evrakları ve prosedürleri müşterimiz ile birlikte kısa sürede tamamlıyoruz.Türkiye’de 81 İl’den pasaport sahiplerine vize alabiliyoruz.Üstelik Vize talebinde bulunan tüketicinin Konsolosluğu gitmesine bile gerek kalmıyor.Kısacası ; Rusya’ya gitmek isteyen kişi bize Rusya’da kalacağı süreyi belirttiğinde gerekli tüm prosedürleri biz müşterimiz için tamamlıyoruz. Tabi bir takım detayların tamamlanması gerekiyor.Vize türünüze göre 2 ila 5 iş günü içinde  vize süreciniz tamamlanıyor.Vize süreci aslında kargo gönderi alımları ile tamamlanabilecek kadar kolay bir süreç.

Murat Bey Rusya Vizesi almak pahalı ve zor mu ?

Bu konu hakkında sürekli açıklamalar yapıyoruz.Hayır .Ne pahalı nede zor. Burada birlikte yol aldığınız vize danışmanlık ofisinin profesyonel olması  çok önemli.Örneğin biz bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz tüm vize başvurularında başarılı sonuçlar elde ettik.Rusya Vizesi çok pahalı değil.Rusya’ya giriş sayınıza ve kalış sürenize güre vize ücretleri değişiyor.Nitekim , müşterilerimiz diğer ülkelerin vize ücretleri ile karşılaştırdıklarında Rusya Vizesinin çok daha ucuz olduğunu görecekler.Üstelik Rusya’ya vize almak çok daha kolay.

Rusya Türk Vatandaşları tarafından neden bu kadar çok talep görüyor ?

Öncelikle Türkiye ve Rusya arasında çok güçlü tarihi,siyasi ve ekonomik ilişkiler mevcut.Bu iki Ülke Dünya tarihini  ve coğrafyayı birlikte dizayn etmişler.Tarihte dönem dönem müttefik olduklarını görebilirsiniz.Rusya sadece Türkiye için değil tüm Dünya Ülkeleri için  çok önemli bir gezi rotası.

Türkler ise Rusya’ya iş  ve turizm amaçlı seyahat etmekteler.Yine Rusya’nın Dünyaca Ünlü eğitim kurumlarında eğitim almak isteyen öğrencilerde mevcut.Rusları Dünya’nın en barışsever insanları arasında gösterebiliriz.

Rusya’nın ekonomik olarak gelişmesi de Ticaret yapan bir kitleyi Rusya’ya çekiyor.En önemlisi Ruslar ve Türkler birbirlerini seviyorlar.Ayrıca Moskova ve St Petersburg şehirleri başta olmak üzere bir çok doğal ,tarihi ve kültürel zenginliği ile Rusya Dünya turizminin gözdesi. Bu nedenle Türkler  için vazgeçilmez bir seyahat noktası.Bu nedenler Rusya’ya olan talep sürekli artıyor.

Rusya Vizesi almak isteyenler nelere dikkat etmeli ?

Öncelikle Rusya almak isteyenler  profesyonel bir çözüm ortağı ile yola çıkmalı.Vize danışmanlık işlemlerini profesyonel olarak yöneten güvenilir  ve tam yetkili bir acenta ile Rusya Vizenizi kısa sürede kolayca alabilirsiniz.Biz Marina vize olarak  Rusya Vizesi konusunda tam yetkili olan şirketlerden birisiyiz.Koşulsuz müşteri memnuniyetine dayanan kaliteli hizmet anlayışımız ile  müşterilerimizin Rusya vizesini en uygun fiyat ile kolay ve kısa sürede almasını sağlıyoruz.

Rusya vizesi, Tataristan Vizesi ve diğer Ülkeler için sunduğumuz vize hizmetleri ile müşterilerimize profesyonel çözüm ortağı oluyoruz. 

Sayın Murat Taşkaya’ya yoğun temposu arasında bizlere zaman ayırdığı için teşekkürlerimizi sunarız.