61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un eski oyuncusu Engin Baytar katıldığı bir programda dikkat çeken ifadeler kullandı. Trabzonspor ile şampiyonluk yaşadığı 2010-11 sezonuna değinen Engin Baytar “O senenin şampiyonu Trabzonspor’dur” dedi.

Yaşananların tesadüf olmadığının altını çizen deneyimli oyuncu Trabzonspor’daki ortamı Atakan Kurt’a konuk olduğu programda şöyle açıkladı “Çok büyük bir başarıydı. iyi bir kadromuz vardı ve muazzam bir futbol oynuyorduk. Türkiye’nin yetenekli futbolcuları Sergen Yalçın olsun bizim hakkımızda güzel şeyler söylemeleri bizi motive ediyordu. Başarının sırrı arkadaşlığımız yabancılarla yerlilerin uyumuydu, samimiydik nazımız geçiyordu. Saha içerisinde bağırsak bile hep eyvallah çekiyorduk.

Müthişti, sahaya yansıdığını herkes söylüyor başarı bundan geldi. ikinci yarının başında 4 haftada Ankaragücü Eskişehir maçı Kayseri olsun beraber kalıp kafa kafaya geldik Fenerbahçe ile…  “

Yaşanan şike olayına değinen Trabzonspor’un eski oyuncusu “O sezonun sonunda şike konuşuldu. Herkesin aklına bir şeyler geliyor. Bu kadar şey konuşuldu bu kadar insan cezaevinde yattı. Haksız olan bir insan neden ceza evinde yatsın. Bir insan 1-1,5 sene içeride yatıyorsa vardır diye düşünüyorum, bir şeyler olmuştur. Bize sorsan o senenin kesinlikle şampiyonu Trabzonspor’dur. Baktığınız zaman 82 puan Türkiye’de en son ne zaman yapıldı. Trabzonspor’un 20 Beşiktaş’ın da 21 puan önünde kapattı 76 - 77 puan aldık. Hiç birinin tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Devam etseydiler Süper Final olayını. Böyle bir şey ortaya çıkıyor. Devam etseneydiler. Fenerbahçe’nin şikeli olayı var bunun devamı yok bir şeylerin üstü örtbas edilmeye çalışıldı. Milletimiz bir yerde doğru konuşmamaya başladı. Asılacak mısın kesilecek misin bunları aşıp kendimize dürüst olmamız lazım.