Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta’nın çıktığı transfer seferinden iyi haberler geliyor. İtalya ve Fransa hattında yardımcısı Nevzat Aydın ile birlikte çalışmalar yürüten Bordo-Mavililer’in patronu, teknik direktör Ersun Yanal’ın öncelikli istekleri arasında yer alan 2 futbolcuda mutlu sona ulaştı.

Son olarak Fiorentina’da forma giyen stoper Roncaglia ile Fransa’nın Nice takımındaki sözleşmesi biten sağ bek Pied’in kontratlarıyla ilgili küçük detayların konuşulduğu, bunun da tamamlanmasının ardından iki futbolcunun Bordo-Mavili formayı giyeceği belirtildi.

Gözler Cardozo’da

Gelişmeleri yakından takip eden ve Başkan Usta ile Başkan Yardımcısı Aydın’dan düzenli olarak bilgiler alan Yanal’ın, istediği 2 isimdeki pozitif hareketlilikten çok memnun olduğu belirtildi. Roncalia ve Pied’in transferinin resmiyete kavuşmasından sonra ağırlık forvet işine verilecek.

Buradaki belirleyici isim ise bilindiği gibi Cardozo. ABD’den gelen tekliflere sıcak bakan, ancak biraz daha düşünmek için süre isteyen Paraguaylı futbolcunun durumunun netleşmesinden hemen sonra Karadeniz ekibi yeni golcüsü için resmi çalışma başlatacak.