61SAAT SPOR SERVİSİ - 

Trabzonspor'dan rekor transfer bedeliyle Fransız ekibi Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı geçen sezon yaşadığı şanssız sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Geçen sezon çapraz bağları kopması nedeniyle 128 gün sahalardan uzak kalan Yusuf Yazıcı 21 karşılaşmada formasından uzak kalmıştı.

GERİ DÖNDÜ AMA...

Sakatlığı sonrası sahalara geri dönen 23 yaşındaki orta saha Yusuf Yazıcı, Fransız ekibinde istediği forma şansını bulamamaya başladı.

BeIN Sports ekranlarında yorum yapan Bülent Timurlenk açıklamalarında "4-4-2 gibi okuyabileceğimiz bu dizilişte sağ açık Araujo'nun, orta saha da Renato Sanches ve Andre'nin. Takıma transfer edildiğinde başka bir hoca varsa ve hoca değişirse, yeni gelen hoca o oyuncuyu tutmayabilir; bakınız Cengiz Ünder. Yusuf Yazıcı'da ise durum farklı. Buraya geldiğindeki hoca da aynı. Yusuf'u bugün, Andre ve Renato Sanches'in yerine düşünmemiz mümkün değil. Yusuf'u şu an Araujo ve Ikone yerine düşünebiliriz. Araujo da iyi gidiyor. Bu dizilişte de Yusuf'a yer kalmıyor. Ancak Burak veya David'in kulübeye çekilmesiyle Yusuf'a yer açılabilir gibi duruyor. Hikayenin sonunda ne oluyor? 90+1'de Burak Yılmaz çıkıyor, Yusuf Yazıcı giriyor. '' ifadelerine yer verdi.