Trabzonspor’da şu an her şey, teknik direktör Şenol Güneş’in istediği gibi gidiyor... Daha önce yaptığı açıklamalarda, Avrupa Ligi’nde PSV Eindhoven’le 16 Şubat’ta oynanacak mücadele öncesi tüm maçları kazanmaları gerektiğini söylemişti. Takım da, Şenol hocanın bu dileğinin gerçekleşmesi yolunda önemli adımlar attı. Samsunspor karşısında alınan galibiyeti ardından Bordo-Mavili ekip, bu sezon ilk kez üst üste ligde 4 sınavını da kazandı.

Eksikler kapatılacak
Avrupa maçlarıyla zorlu bir maratona gireceklerini vurgulayan Güneş, “Fazla maç yapmadığımız için ilk devrede yaşadığımız konsantrasyon kaybı çok fazla olmuyor. Çünkü takımı daha iyi hazırlama ve analiz etme imkanı buluyoruz. Eksiklerimizi de en kısa zamanda kapatmamız, bizim için çok önemli olacak” yorumunu yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş, yoğun maç trafiğinden çıktıktan sonra oyuncularının biraz daha rahatladığını ve iyi futbol oynamaya başladıklarını söyledi. Güneş, zaman zaman yapılan pas hataları ve basitçe kaçan goller üzerine çalışacaklarını ve 2. yarıda yakaladıkları çıkışı sürdüreceklerini ifade etti.