Hacısalihoğlu, Fenerbahçe yedek kulübesinin arkasında derbiyi izleyen bir yakınından bilgi aldığını belirterek, "Volkan maç boyunca hiç durmadan hakeme küfür etmiş. 4'üncü hakem de bunları duymuş. 'Gidin şu hakemi bilmem ne yapın' gibi ifadeler kullanmış. Volkan eskiden beri centilmenlikten uzak bir isim. Öyle bir şey demeye de yetkisi ve haddi yok. Kendini bilmez birisi. Fenerbahçe'nin çıkıp özür dilemesi lazım. Volkan'ı da sahadan değil spordan uzaklaştırmaları lazım" dedi.

VOLKAN'IN VUKUATLARI
Haziran 2012'de bir gazeteciyi "Seni evinden aldırırım" diye tehdit etti. Melo için FB TV'de "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin'' dedi. Koeman'ın üzerine yürüyüp "Sen bana niye ters bakıyorsun" dedi.

VOLKAN TEHDİT SUÇU İŞLEDİ
Bordo-mavili takım, F.Bahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'e tepkisini sürdürüyor. Divan Başkanı Avukat Ali Sürmen, "Volkan'ın maç sonunda sarf ettiği cümleler tehdit suçunu oluşturur. O konuda gerekli duyarlılığı sayın başkanımız yaptı. Başkana açıklamalarından dolayı teşekkür ederim. Suç duyurusunda bulunmak yönetim kurulunun alacağı karara göre şekillenebilir. Başkanın gereken süreci takip edeceğine inanıyorum" dedi. Volkan, Trabzonspor kondisyoneri için "Onu otobüsten aldırır özür diletirim" demişti.

MAÇ SAATINE SERT TEPKi
Taraftarlar önümüzdeki hafta pazartesi günü 20.00'de oynanacak Kayserispor maçının saatinin iftara yakın olmasına tepki gösterdi. Taraftarlar Ramazan'ın ilk gününde iftarlarını stat içerisinde açtıktan sonra karşılaşmayı takip edebilecek..

(karadeniz)