61SAAT HABER SERVİSİ- Samet Emirzeoğlu

Ak Parti Trabzon’da kongre heyecanı devam ediyor. 

ALTINTEPE YENİDEN BAŞKAN

Akçaabat’ta Ahmet Altıntepe, tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan oldu. Pandemi tedbirlerinin alındığı kongreye, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Bölge Koordinatörü Polat Türkmen, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Adnan Günnar ve Muhammet Balta, Ak Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Altıntepe ve yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. 

DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMADIK

Burada açıklamalarda bulunan Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Altıntepe, “Partinin her kademesinde görev yapmış bir arkadaşınız olarak, ilçe başkanı olarak nasip eden Allah’ıma şükürler olsun diyorum. Dokunulmadık gönül bırakmadık. Bize destek olanlara da muhalefet edenlere de minnettarız. Göreve geldiğimiz günden itibaren haydi bismillah dedik çıktık yola. Milletimizin gecesinde gündüzünde sevincinde hüznünde yanlarında olmaya çalıştık. Haftalık çalışma programı düzenleyip bu programa uymaya çalıştık. Yeniden seçilecek arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kongremiz hayırlı olsun diyorum” dedi.

YAYLACIK’A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ımızda göreve geldikten sonra çöpün toplanması ile ilgili konteynerleri yer altına yerleştirdik. Belediyemizin temizlik ve fen işlerinin yerleşkelerini planlayarak ilçemizin ulaşılabilir yerlerine taşıdık. Daha yaşanabilir kılma adına millet bahçesini ve çevresindeki inşaatlarını tamamladık. Orta Mahalle’nin gelişmesi için cephe sağlıklaştırma projesini tamamladık. Buradaki müze ile beraber turizmin gelişmesine katkı sağlayacak. Seçimde söz verdiğimiz gibi sahil düzenlemesi içerisinde 1 yıl içerisinde yüzme havuzu ile gençlik merkezini kavuşturacağız. Şehrinizin silüetine etki edecek sokak sağlıklaştırma projesini 3 Kasım’da ihaleye giriyoruz. Doğalgaz ile ilgili yapmış olduğumuz Yaylacık’ı doğalgaza kavuşturmuş olacağız bu sene içerisinde. 7. Olağan Genel Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

50 BİN İNSANIMIZA TEMİZ SU SAĞLADIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Kongre sürecimizin sonuna geliyoruz. Bugün teşkilatların birlik ve beraberliğiyle tanıdığımız nam yapmış ve her ziyaretimde ayrı bir motivasyonla ayrıldığım Akçaabat ilçemizin kongresini gerçekleştiriyoruz. Bu sene partimizin 19. kuruluş yıl dönümündeyiz. Partimiz 19 yaşın heyecanı ve 19 yılın tecrübesi ile liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmetini hız kesmeden sürdürüyor. Ak Parti elbette bir dava partisidir. Bir o kadar da hizmet partisi. Çok büyük projeler gerçekleştirdik. Çok büyük başarı hikayeleri var bu 18 yıllık geçmişimizde. Akçaabat da payını aldı. Burada saymakla bitiremeyeceğimiz hizmetlerimiz var. Büyükşehir Belediyesi olarak bu büyük davaya hizmet etmek adına göreve başladığımız günden itibaren gayretle ve samimiyetle 18 ilçemize hizmet için mücadele veriyoruz. 14 milyon Euro bedelli Akçaabat içme suyu projesini tamamladık. 50 bin insanımıza temiz içme suyunu sağladık. AkçaabatYeşilyurt içme suyu Darıca kanalizasyon inşaatı gibi, 44 deponun temizlenmesi gibi altyapı çalışmalarımızı devam edip tamamlıyoruz. Tamamlanan 128 milyon, 26 milyon liralık devam eden yatırım yapıldı. Millet Bahçesi’ni hizmete açtık. Trabzon Ortahisar ile Akçaabat’ı bir gördüğüm için sahil düzenlemesini Ganita’dan Beşirli'ye değil Ganita’dan Akçaabat’a kadar düşünüyoruz. Etap etap tamamladığımızda kesintisiz bisiklet, yürüme yolu ve sahil düzenlemeleri gerçekleşmiş olacak” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’DE SİYASET YAPMAK BÜYÜK ŞANSTIR

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “Kongrelerimiz bizim her zaman en büyük etkinliklerimizdir. Çok önemli bir seçim organizasyonudur. İnşallah haftaya ilçe kongrelerimizi bitireceğiz. Ak Parti ailesi içerisinde siyaset yapmak büyük bir şanstır. Karamsarlığın olduğu yer değil kararlılığın olduğu yerdir. 19 yıl içerisinde çok büyük hizmetler ve reformlarımız oldu. Kongremiz ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

AYVAZOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, göreve devam edecek olan ilçe başkanı ve ekibini tebrik ederek bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı da teşekkür etti. Ayvazoğlu öte yandan Akçaabat’a bir müjde vererek, “Akçaabat’ta her seferinde karşımıza çıkan keşmekeş trafiği rahatlatacağına inandığımız Güney Geçiş Yolu Proje talimatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tarafından verildi” diye konuştu.

HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “Trabzon’un ilk millet bahçesi, Trabzon Üniversitesi, Et kombinası, Pulathane Bulvarı, Düzköy-Akçaabat duble yolu, AFAD yerleşkesi, Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütülmesi yatırımları var. Orta Mahalle’den Kayabaşı’na varıncaya kadar hayal etmiştik biz onları gerçekleştirdik. Trabzon-Akçaabat şehir geçişini bakanlarımızın destekleriyle etap şekilde, ilk etabını gerçekleştireceğiz” dedi.

ÖLÜMÜNE LİDERİMİZİN ARKASINDA OLACAĞIZ

Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Hiçbir zaman verdiğiniz destekler güçler zayi olmuyor. Bizden sonra gelecek nesiller bizlere inşallah dua edecekler. Azerbaycan’daki katil Ermenistan’ın bebekleri katletmesiyle beraber Türkiye cevabını Azerbaycan ordusuyla veriyor. Enerjimizi kendi içimizde tüketmemiz lazım. Yeni partiler kuruldu. Amaçları liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı alaşağı etmek. Bu salon Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında. Ölümüne arkasında olacağız” diye konuştu.

TÜM ALANLARDA YATIRIM YAPTIK

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Kurulduğumuz günden beri milletimize hizmet ediyoruz. Hiçbir zaman bu çizgiden şaşmadık. Liderimizin izinde 2023 yolunda hedeflerimize ilerliyoruz. 18 yıllık iktidarımız döneminde tüm alanlarda yatırımlarımızı başlattık. Ak Parti olarak Akçaabat’ı geleceğe taşıyacak büyük projeler başlattık ve devam ediyoruz. Hizmetlerimizi daha ileriye taşıyacağız. Kim memleketimiz için taş üstüne taş koyduysa hepsinden Allah razı olsun” dedi.