Ürün ve mal çeşidine göre farklı çeşitleri bulunan depo raf sistemleri ile maksimum alan kullanımı sağlanır. Alanın en verimli şekilde kullanılması daha fazla ürünün düzenli bir şekilde istiflenmesine olanak tanır. Raf sistemleri, lojistik sektöründeki firmalar, toptan ve perakende ürün ticareti firmalar başta olmak üzere pek çok farklı sektörde kullanılır. 

Depo raf sistemleri 2. el 

Depo raf sistemleri tasarlanırken dayanıklı malzemeler tercih edilir. Bu nedenle genellikle çelik ve metal aksanları bulunan depo raf sistemleri 2. el kullanıma olanak sunar. İkinci el raf sistemleri tercih ederek düşük maliyetle ihtiyacınız olan raf sistemini deponuza kurabilirsiniz. ZMF Raf ikinci el raf sistemleri alım ve satımı yapan güvenilir ve tecrübeli bir firmadır. 

Depo raf sistemleri çeşitleri 

Depolarda planlama yapmayı kolaylaştıran ve verimli kullanım alanı sağlayan depo raf sistemleri çeşitleri sektöre göre değişiklik gösterir. Depo raf sistemleri çeşitleri ürün ve malın ağırlığı ve türüne göre dizayn edilir. Örneğin, soğuk hava depoları gibi özel depolarda kullanılan raf sistemleri ortama uyum sağlamalıdır. En çok tercih edilen 2.el raf depo raf sistemleri arasında; Sırt sırta depo raf sistemleri, giydirme depo raf sistemleri, içine girilebilir depo raf sistemleri, dar koridor depo raf sistemleri, askılı depo raf sistemleri, mekik depo raf sistemleri, konsol kollu raf sistemleri vardır. Depo raf sistemi çeşitleri kullanım amacı ve kullanılacak alana göre belirlenmelidir. 

Depo çelik raf sistemleri 

Depo raf sistemleri üretilirken farklı ağırlıklara dayanıklı olması için ince bir mühendislikle tasarlanır. Kullanılan malzemeler ise titizlikle seçilir. Depo çelik raf sistemleri de sağladığı avantajlar sebebiyle en çok kullanılan raf sistemlerindendir. İkinci el raf sistemleri tercihinde depo çelik raf sistemleri portatif bir raf çeşidi olması nedeniyle sıklıkla kullanılır. Hafif ve taşınabilir raf sistemleri olan depo çelik raf sistemleri en ekonomik raf sistemlerindendir. Kurulum ve montajda kolaylık sağlayan raf sistemleri birçok depoda kullanılır. 

Depo ahşap raf sistemleri

Estetik bir görüntü sağlayan depo ahşap raf sistemleri teşhir ve depolama için sıklıkla tercih edilir. Kolay kurulum avantajı ile ahşap raf sistemleri her türlü depo ve mağazaya uyum sağlar. İkinci el ahşap raf sistemlerini kullanarak raf sistemi maliyetinizi düşürebilirsiniz. İkinci el raf sistemleri sektörünün en köklü firmalarından ZMF Raf ile iletişime geçerek raf sistemleri alım ve satımı için ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.