ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Diyarbakır'ın Hani ilçesinde terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda yaralanan ve tedavisi evinde devam eden Jandarma Er Hamza Mutlu'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Diyarbakır'da Hani İlçe Jandarma Komutanlığına bomba yüklü tankerle terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisindeki (GATA) tedavisinin ardından Ereğli ilçesine bağlı Balı Mahallesi'ndeki baba ocağına getirilen Mutlu'nun tedavisi, evinde sürdürülüyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Belediye Başkan Yardımcıları, Mutlu'yu ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Başkan Uysal, terör saldırılarında hayatlarını kaybeden asker, polis ve sivillere başsağlığı, gazilere de geçmiş olsun dileklerini ifade ederek, "Kahramanlığınızdan dolayı Ereğli halkı adına teşekkür ediyorum. Devletimiz terörle mücadele noktasında ciddi bir kararlılıkla üzerine gitti. Terör olaylarının bir an önce son bulmasını ve bu tür acılar, üzüntüler yaşanmamasını temenni ediyorum." dedi.

Gazi Mutlu da Uysal ve ziyarete katılan belediye başkan yardımlarına teşekkür etti.