TRABZON (AA) - Gönüllü Trabzonsporlular Platformu, ihtiyaç sahibi ailelerin bakkal ve kira borçları ile faturalarını ödeyip erzak yardımında bulundu.

Gönüllü Trabzonsporlular Platformu Kurucu Başkanı Kemal Abdioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yürütmekte oldukları sosyal projelerle öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımı, Trabzon'daki köy okullarında sınıf tadilatları ve çeşitli yardımlar yaptıklarını söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara bir nebze de olsa katkıda bulunmak istediklerini aktaran Abdioğlu, şunları kaydetti:

"İnsanların en fazla ihtiyaçları olan erzak ve fatura ödeme sıkıntılarını bir nebze olsun gidermek için çalışmalar başlattık. Şimdiye kadar Trabzon genelinde 370 gıda kolisi ve 12 bin lira civarında fatura ve kira yardımı yaptık. Hedefimiz ramazanda 500 gıda kolisi ve 20 bin lira civarında kira ve fatura yardımı. Ayrıca maddi destek paketi hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda platform üyelerimizle çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz."

Abdioğlu, bu kapsamda ihtiyaç sahibi bir ailenin 750 liralık bakkal borcunun kapatılarak su ve elektrik faturalarının hayırseverler tarafından ödendiğini, yine kira ve elektrik borçları ödenen 2 aileye erzak yardımında bulunduklarını kaydetti.