Arabalı yatak modelleri, çocuk odalarında oldukça farklı bir dönemi başlatıyor. Şık tasarımları ile birlikte fonksiyonel bir şekilde olması, çocukların hayal dünyalarına direkt olarak katkı sağlar. Modeller farklı stiller de farklı tasarımlarda ve herkesin tarzına uygun dizaynlar ile çocuk odalarında yerini alıyor.

Konforlu Uyku İçin Arabalı Yataklar

Çocuklar için rahat, huzurlu bir uyku deneyimini daha yüksek noktalara taşıyan arabalı yatak modellerinin, bazalı bir şekilde olması ile birlikte günümüzde çoğunluğun tercihidir. Yenilikçi yaklaşımı ile birlikte birbirinden farklı tasarımları kişilerin tercihlerine sunan KUPA mobilya, arabalı yatak modellerinde de bazalı seçenekleriyle birçok kişinin tercihi olmayı başarıyor. Konfora ve rahatlığa önem veren kişiler için bu doğrultuda yapılan çalışmalar, farklı dizaynlarla şekilleniyor. Çocuk odası dekorasyon fikirleri içerisinde, birçok çocuğun gözdesi halinde bulunan arabalı yataklar: 

  • Boyutuna, 
  • Modeline 
  • Ve arabanın dizaynına göre oldukça göz alıcı bir şekilde bulunur. 

Çocuk odalarında akıllıca çözümler üretebilmek, tasarımı oluşturan kişiler için önemli bir detaydır. Arabalı yatakların takım şeklinde olması ile birlikte minimal detaylarla zenginleştirilmesi, ebeveynlerin beğenisinde olduğu gibi özellikle çocuklar için severek kullanacakları bir ürün haline gelir. Odanın metrekaresine göre modeller bulunur. Şık, konforlu ve rahat bir görünüm için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Kullanışlı Ve Donanımlı Arabalı Baza Yatak

Arabalı yatak modellerinin, gerçek bir araba görünümünde olması birçok çocuğunda hayallerinin gerçeğe dönüştürülmesini sağlar. Her çocuğun kendi zevkine, tasarımına ve hayal dünyasına göre uygun modelleri seçebilirsiniz. Ürünler için en önemli detay, bazalı bir sisteme sahip olması. Bu durum özellikle ebeveynler için önemlidir. Çocuğunuzun dışarıda kalan eşyalarını koyabileceğiniz farklı bir kullanım alanı oluşturan bazalı arabalı yataklar, günümüzü yenilikçi sistemine de uyar.

Çocuk Odası Dekorasyonunda Detaylar

KUPA mobilya bünyesinde yer edinen çocuk odası modellerinin tamamı, yenilikçi tasarımlar ile bulunur. Bu ürünler içerisinde özellikle erkek çocuklarının dikkatinde olan arabalı yataklar, bazalı sistemi ile birlikte yer edinir. Araba yatak baza, özellikle oda içerisindeki dekorasyonu farklılaştırdığı gibi zenginleştiren etkisi ile birlikte, renklilik katar.