TRABZON (AA) - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pelitli Mahallesi'nde çocuk oyun parkının açılışını gerçekleştirdi.

Genç, her mahalleye en az bir park hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, bu kapsamda 2017 yılı içerisinde 22 parkta bakım ve yenilime çalışmalarını tamamladıkların kaydetti.

Farklı mahallelerde tespit edilen boş alanlarda inşa edilen 7 parkta ise çalışmaların devam ettiğini anımsatan Genç, müteahhitlerin bir dönümlük alanda gerekli çalışmaları yaparak, parkın teslimini belediyeye yaptıklarını belirtti.

Genç, daha sonra Gazipaşa Mahallesi'nde de yapımı devam eden çocuk oyun parkında incelemelerde bulunarak, çocuklar için her mahallede park yapmaya ve yeşil alanları artırmaya devam edeceklerini vurguladı.

Nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Gazipaşa Mahallesi'nde oyun parkının yapımına başladıklarını belirten Genç, şunları kaydetti:

"Gazipaşa, ilçemizin göbeğinde olan bir mahallemiz. Muhtarımızın çalışma mekanını oluşturduk. Hemen akabinde şu anda üzerinde bulunduğumuz bin 700 metrekare bu alanda yeni park yapımına başladık. Hem çocuklarımız için hem de mahallelilerimiz için güzel bir alan oluşturuyoruz.Oyun grupları ve yeşil alanlarıyla beraber daha derli toplu, çok güzel bir alan olacak. Bütün mahallelerimizde olduğu gibi Gazipaşa Mahallemize de bu hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bütün mahallelerimizde de yönetim anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu manada mesai birlikteliği içinde çalıştığımız muhtarımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."