İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" açıklamasını yaptı.

Sosyal meyda hesabından video yayınlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamalarında ''Kıymetli vatandaşlarım, Ben aslında sıklıkla test olan birisiyim en son Çarşamba günü test oldum ve nagatif çıkmıştı. Ama dün akşam saat 9 sıralarında ateşim yükseldi ve 38 derece ateşle hastaneye gelince dün akşamı hastanede geçirdim ve test oldum. Bugün itibariyle pozitif olduğu konusunda bir rapor oluştu. Şu an aslında iyiyim, ateşim fena değil. Süreç devam ediyor. Tıbbi anlamda negatif olarak değerlendirebileceğimiz bir şey gözükmüyor. İnşallah hayırlısıyla sağlığımıza kavuşacağız.'' ifadelerine yer verdi.

DANIŞMANI KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Yasin Karahan’ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yakın çalışma arkadaşı ve yıllardır danışmanlığını yapan Yasin Karahan koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Yasin Karahan, Ekrem İmamoğlu ile fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düştü:

"Benim sevgili Başkanım covid-19 yakalanmış ikimiz de aynı kaderi yaşıyoruz Allah acil şifalar versin Başkanıma" dedi.

MURAT ZORLUOĞLU'NDAN MESAJ!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanu Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada ''Koronavirüs testi pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum.