Instagram fenomeni, gezgin ve stil danışmanı olan Nasife Canbolat “2019 yılından beri tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü nedeniyle ilan edilen pandemi dünyada paniğe sebep oldu. İnsanlar bu paniği üzerlerinden attığı zaman eski normal yaşantılarımıza döneceğiz. Moda defileleri düzenlenecek, yarışmalar yine yüz yüze yapılacak. Eğlence mekânları açılacak ve insanlar özledikleri normal hayatlarına dönecek. Kısacası dünya daha normal bir yer olacak” sözleriyle pandemiden önceki döneme olan özlemini ifade etti.

“İnsan elindekinin değerini kaybettiği zaman anlıyor. Biz ne kadar güzel ve zengin bir hayat yaşıyormuşuz. Şimdi bir markete çıkmak, AVM ye gitmek bile lüks oldu. Tam kapanmalar, kısmi kapanmalar derken eski normal hayatımızı özler olduk. Bir an önce bu anormal düzen bitse de eski güzel yaşantımıza geri dönebilsek. Daha fazla gezmediğim, eğlenmediğim için şimdi çok pişman oluyorum. Keşke, daha çok yer gezebilseydim. Tembellik etmeyip daha fazla eğlenceye vakit ayırsaydım. Şimdi param olsa da bunları yapamıyorum” şeklindeki sözleriyle Nasife Canbolat, pandemi öncesi dönemde yapmadığı şeylere olan pişmanlığını dile getirdi.

Nasife Canbolat, pandemiden sonraki süreçte yapacaklarını açıkladı. “Pandemi biter bitmez bir seyahate çıkacağım. Elbette Covid’ den temizlenmiş ülkelere gideceğim. Bu süreç benim arınma ve dinlenme sürecim olacak. Ondan sonra kendimi yaşamın bana verdiği güzelliklerin tadını çıkarmaya adayacağım. Madem bana bu fırsatlar verildi; o zaman onları hediye olarak kabul edip en güzel şekilde yaşamalıyım.”