Kuyumculuk sektöründe 25 yıla yaklaşan bir deneyime sahip olan Gürpınar, müşterilerine her zaman kalite sunuyor. 1998'ten bu yana sektörde yenilikçi tavrıyla fark yaratan firma, satışlarını online alana taşıyarak bu yenilikçi tavrını sürdürdü. Firma, diğer ürünleriyle olduğu gibi altın yüzük modelleri ile de fark yaratıyor.

Altın Yüzük Çeşitleri

Firma, her zevke hitap eden ürünler imal ediyor. Altın yüzük arayanlar, firmanın web sitesinde mutlaka kendi zevklerine uygun bir ürün bulabiliyorlar.

  • Altın Beştaş
  • Altın Fantezi
  • Minimal Altın
  • Altın Tektaş
  • Altın Baget
  • Altın Taşsız

Görüldüğü gibi, en şık tasarımlar firmanın web sitesinde yer alıyor. Müşteri, kendisini ifade ettiğini düşündüğü ürün hangisiyse, kolayca sipariş verebiliyor ve güvenli bir şekilde ödeme yaparak ürünü satın alabiliyor.

Altın Yüzük Fiyatları

Firmada, baş döndürücü bir çeşitlilik var. Müşteri,1665 TL'den başlayan fiyatlarla Beştaş Altın Yüzük satın alabiliyor. Fantezi Yüzük modellerinin fiyatları ise 1339 TL'den başlıyor. Baget yüzükler, 1143 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Altın Yüzük kategorisinde çok fazla ürün var. Her zevke ve bütçeye uygun yüzükler, firmadan satın alınabiliyor.

Kaliteli Altın Yüzük İmalatı

Uzun yılların deneyimiyle faaliyetlerine devam eden firma, en kaliteli ve en şık tasarıma sahip yüzüklerin imalatını yapıyor. Müşteri, onlarca çeşit yüzük arasından seçim yapıyor. Seçimin ardından güvenli bir şekilde alışveriş yapıyor. Firma, satın alınan ürünlerin teslimatını ücretsiz ve sigortalı kargo avantajıyla yapıyor.

Kaynak: https://www.gurpinarkuyumculuk.com/kategori/altin-kupe-modelleri