Yaz aylarının gelmesi ile birlikte kapı ve pencerelerin havalandırma amacı ile ardına kadar açıldığı günlere girdik. Özellikle sıcak bölgelerde kapalı ortamda çalışmak ya da yaşamını sürdürmek neredeyse imkansız.

Pencereden gelecek en ufak bir esinti bile insanı ferahlatmaya, ortamın havasını değiştirmeye yetiyor. Ancak tüm bu güzel getirilerinin yanında, pencere ve kapıları açınca gelen davetsiz misafirleri de unutmamak gerek.

Zaman zaman insanı rahatsız eden ve özellikle küçük çocuğu olan annelerin kâbusu olan sinek ve haşeratlara da kapı aralama sezonu başlamış bulunmaktadır. Her ne kadar sinek ilacı ya da haşerat kovucular tavsiye edilse de bu durumun üstesinden gelmek adına en sağlıklı ve doğal çözüm sineklik kullanmaktan geçiyor.

Bu konuda hem kaliteli ürün ayrıcalığı ile hem de güvenli alışveriş seçeneği sunan Sinax Sineklik Sistemleri sektörün önde gelen isimleri arasında yer almaktadır. Çalışmalarına 2500 m2 alanda devam eden marka sadece ülkemizde değil aynı zamanda 20’den fazla ülkeye yaptığı ihracat ile başarısını kanıtlamaktadır.

Sineklik Çeşitleri

Kullanım alanına göre farklı özelliklere sahip sineklik çeşitleri tercih edilmektedir. Bu durum kimi zaman evcil hayvanların korunması için kimi zaman ise evdeki pencere ve kapı sistemlerinin durumuna göre değişiklik göstermektedir.

Doğru ve amacına uygun tercih edilen sineklik modelleri arasından yapılacak seçim sonrası, uzun yıllar kullanım imkanı sağlanmış olacaktır. Bu konuda zengin ürün seçenekleri ile karşımıza çıkan ve Türkiye’nin ilk sineklik firması olan Sinax ürün çeşitliliği sunmaktadır.

Firmanın web sitesinde sineklik çeşitleri ve özellikleri hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır.

Kaliteli malzemeden üretilen sinekliklerin hammaddesi ithal olup, uzun yıllar kullanım imkanı sunmaktadır. Sitede yer alan her sineklik modeli için özellikleri ve kullanım şartları açık ve net bir şekilde belirtilmiştir.

Aynı zamanda renk seçenekleri ile de evinizdeki dekora uygun olanını tercih etmek şansına sahip olacağınız bu sineklikler arasından dilediğinizi tercih ederek alışverişinizi kolaylıkla ve gönül rahatlığı ile yapabilmektesiniz.

Eskiden alıp, birkaç kullanımla çöpe atmak zorunda kaldığınız sineklikleri unutun. Farklı özelliklere sahip ve çok fazla kullanım alanı olan hem pencere, hem çatı, hem teras balkon kapılarında da kullanabileceğiniz sineklik türleri sağlam yapıları ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

İçten Takmalı Sineklik Modelleri

Sinax markası ile çalışan ve memnuniyetini dile getiren pek çok referansı da web sitesi üzerinden inceleme fırsatı bulabilirsiniz. İçten takmalı modellerden olan sineklik türü pek çok özelliğe sahip olup, kullanım alanı da oldukça geniştir. Sökülüp takılma özelliği sayesinde pratik şekilde kullanım sağlamaktadır.

Kullanımı kadar temizliği de önemli olan bu ürünü kolaylıkla söküp yıkayıp takabilirsiniz. Dilerseniz farklı bir yerde kullanmak için yer değiştirme imkânına da sahipsiniz.

Piyasada yer alan ve pek çok markette satılan yapıştırmalı sineklikler tek kullanımlık olup, temizlik imkanı bulunmaz. Söküldüğü andan itibaren çöpe atmaya mahkûmdurlar. Söküp takmalı sineklikler ise kolaylıkla sökülerek yıkanabilir ve uygun diğer pencere ya da kapılarda rahatlıkla kullanılabilirler.

Pencere sistemlerinin yapısı gereği dış kısmına sineklik takılması kimi zaman zordur. Böylesi durumlarda genellikle korkuluk, panjur ya da ferforje neden olmaktadır. Bu tür yapılarda klasik sineklik modellerini kullanmak oldukça zordur. Sinax, bu durumu da düşünerek içten takmalı sineklik sistemleri ile insanların rahatlıkla kullanabileceği tasarımlar üretmektedir.

Plise Sineklik Modelleri

Plise sineklikler son zamanlarda şık görünümü ile en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Kullanım ağı oldukça geniş olan  bu modeller  çatı, teras, cam ve özellikle çatı katı kapılarında kullanılmaktadır. Her ne kadar kapılar için daha çok tercih edilse de pencereler için de uygundur.

Özellikle evcil hayvanları olan aileler için can güvenliği açısından sağlam bir yapıya sahiptir. Sinax sitesi üzerinden plise sineklik modellerini ister ahşap, ister PVC , isterseniz de alüminyum çeşitlerine uygun olacak şekilde tercih etmeniz mümkündür.

Sineklik türleri ile öne çıkan bu sitede kullanım alanına ve özelliğine uygun nitelikte ürün çeşitliliğini bulabilirsiniz.

Estetik yapıya önem verenler tarafından tercih edilen sürme sineklik modellerine değinecek olursak, kolaylıkla sökülüp yıkanması ve farklı alanlarda da kullanılabilmesi ile ergonomik yapıya sahiptirler.

Pencere ve kapı kasalarına yerleştirilen raylı sistem ile kullanılan bu sineklikler doğru ölçüler ile hazırlandığında uzun yıllar kullanım imkanı sunmaktadır. Her konuda olduğu gibi sürmeli sineklik konusunda da işi uzmanına bırakmak ve doğru ürün ile doğru yerde kullanımı tercih etmek etmek gerekir.

Bu konuda sineklik imalatında çığır açmış olan Sinax , yılların vermiş olduğu bilgi ve deneyim ile işinde en iyi olan firma olarak karşımıza çıkıyor.

Stor Sineklikler ve Modelleri

Son zamanlarda perdelerde olduğu kadar, sineklik modellerinde de stor modeller tercih edilir hale geldi. Hem kullanım kolaylığı hem de kolay temizlenebiliyor olması bu ürünleri cazip kılan nedenler arasında yer alıyor. Her modelde olduğu gibi stor sineklik modelleri ile de Sinax kaliteli ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Stor sineklikleri görmek için https://sinekliksistemleri.com.tr/stor-sineklikler/ bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Firmanın üretmiş olduğu stor sineklik modellerinin üretiminde kullanılan hammaddeler Almanya menşeli olup, garanti kapsamındadır. Her üründe öncelikli olarak kalite ve müşteri memnuniyetini esas alan çalışmaları ile harika tasarımlara imza atan Sinax , her bütçeye ve zevke uygun renk ve tasarımları ile Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olmaya devam ediyor.

Evinize ve kendinize verdiğiniz değeri kanıtlamak için her zaman en kaliteli olanı seçin. Sinax sizi ve sevdiklerinizi korur.