Oyun hakkında Abdullah Avcı, "Oyunun ilk 25-30 dakikalık bölümünde iyi değildik, oyuna geç girme alışkanlığımız hala devam ediyor. Taçtan gol yedik. Ofsayt olmasa oyun başka bir duruma seyredebilirdi. Enine fazla pas yaptık. Yanlış opsiyonlarımızı kullandık. 25 dakikadan sonra oyun biraz ilerledi. Bizim lehimize olmaya başladı. Özellikle ikinci yarı bireysel performansı biraz daha yukarı çıkarttık" ifadelerini kullandı. Restbet farkı ile tanışanlar ayrıcalıklı oluyor. 

Oyuncuların Milli Takım Etkisi Üzerine Konuştu

Takım hakkında yapılan açıklamalar, oyuncular özelinde derinlik kazandı. Milli takım arasının ardından yaşananları tecrübeli çalıştırıcı bir kez daha özetlemiş oldu. Avcı, ''Milli takım aralarından sonra  zaman zaman oyuna geç girmeler, bazen takımda konsantrasyonda bozukluk olabiliyor. 6 maç, 5 galibiyet, 1 beraberlik, tek gol. Takım savunmasını daha iyi yapan bir takım olmamız son derece umut verici. Onun için oyuncularımızı, maç öncesi ve maç sırasındaki enerjileri, aile olduğu zaman, sonuçları alıp bunu desteklediği zaman daha güzel şeyler çıkıyor. Umarım daha iyi devam eder" sözlerini kullandı. Maçın iyi bir sonuç ile tamamlanması işlerini daha da yoluna koymuş oldu. 

İptal Edilen Gol Hakkında Açıklama Yaptı

Maçın henüz başında iptal edilen Konyaspor golü büyük ses getirdi. Bu durum iki taraf yetkililerine de sorulurken, Abdullah Avcı içinde aynı durum dile getirildi.  Avcı, ''Golle ilgili soyunma odasında bakmadım. Tartışmalar bitmeyecek. Hakem üzerinden konuşursak başka yerlere gidiyor. Aslında futbolda konuşulacak çok başka şeyler var" ifadelerini kullandı. Galatasaray ve Fenerbahçe hakkındaki soruya ise ''Burada Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe olarak bakmamak lazım. Alanya'nın, Sivasspor'un çıkışı, Başakşehir'in 3-4 yıldır oyuncu kalitesi ve oyunuyla beraber onlara da aynı şekilde saygı göstermek lazım. Rekabetin olduğu yerde kalite her zaman olacaktır. Bence bu Türk futbolu adına çok önemli" yanıtını verdi.