RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un takım kaptanı Sercan Kaya, Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini söyledi.

Sercan Kaya, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynadıkları Osmanlıspor yenilgisinin ardından takım olarak morallerin biraz bozuk olduğunu belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile evlerinde oynayacakları maçta avantajlı bir skor için sahaya çıkacaklarını ifade eden Sercan, "3 gün sonra önümüzde Galatasaray maçı var. Bir an önce o maça konsantre olarak, kupada final oynamak istiyoruz." dedi.

Sercan Kaya, taraftarın eskiye oranla sayı olarak az olduğunu vurgulayarak, "Sayı az olsa bile destek anlamında oyuncular olarak memnunuz. İyi oynuyoruz. Bunu görüyorlar. İyi oyunumuzu sonuca yansıtamıyoruz. İnşallah Galatasaray maçında taraftarımız tribünleri doldurur ve biz de final yolunda ilk adımı geçeriz." diye konuştu.

Bu arada, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden Eren Albayrak katılmadı.