GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da asbaşkan Ercan Pamuk, milli maçlar sebebiyle lige verilen aranın kendilerine ilaç gibi geldiğini söyledi.

Kulüp tesislerinde AA muhabirine açıklamada bulunan Pamuk, lige ilk 6 hedefiyle başladıklarını ancak istedikleri grafiği bir türlü yakalayamadıklarını belirtti.

Pamuk, ilk 4 hafta 7 puan topladıklarını ancak son 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabildiklerini hatırlatarak, "Acil toparlanmamız lazımdı. Toparlanma adına lige verilen ara çok iyi oldu. Bize adeta ilaç gibi geldi. Bir haftalık arayı da eklerseniz Yeni Malatyaspor maçına kadar 15 günlük çalışma süremiz oldu. Bu zamanı çok iyi değerlendiriyoruz. Yeni Malatyaspor maçına kadar tam anlamıyla toparlanmış olacağız. Oynayacağımız maçta da rakibimizi yenerek hem ligdeki kötü gidişata son vereceğiz, hem de yeniden bir çıkış yakalayacağız" dedi.

Kulübün yaşadığı mali krize de değinen Pamuk, şunları kaydetti:

"Futbolcularımıza toplam 3 milyon lira ödeme yapmamız gerekiyor. Kaynak oluşturmak için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadarki çalışmalarımızda önemli mesafe de aldık. Kısa sürede oyuncularımıza ödemeleri yaparak yaşadığımız mali krizi aşacağımıza inanıyoruz."