2016 yılında yayın hayatına başlayan bağımsız spor sitesi, Samsunspor ile ilgili tüm gelişmeleri takipçilerine sunuyor. Oyuncuların performansları, takım çalışmaları, antrenörün açıklamaları, puan durumları, fikstür, transfer gelişmeleri gibi Samsunspor ile alakalı tüm haberleri herkesten önce okumak için siteyi takip edebilirsiniz.

Sitede yer alan foto galeride, Samsunspor’un önceki maçlarındaki etkileyici kareler sunuluyor. Uzman spor yazarlarını bir araya getiren sitede, Samsunspor hakkındaki tüm performans analizleri okuyabilirsiniz. Samsunspor başkanının açıklamaları, federasyonun takım hakkında verdiği kararları, futbolcuların açıklamaları, takım hakkındaki önemli bilgiler anlık olarak sitede yayınlanıyor.

Çarşambaspor’u Anlık Olarak Takip Edin

Site, taraftarın merak ettiği Samsunspor haber ve gelişmeleri detaylı olarak takip ediyor. Ayrıca, Çarşambaspor takımını da her gün takip eden site, transfer, maç fikstürü, maç sonuçları, teknik direktör açıklamaları gibi tüm gelişmeleri en hızlı şekilde karşınıza getiriyor.

Oldukça kullanışlı bir tasarıma sahip sitede yer alan video galeri menüsünden, Samsunspor’un tüm maçlarının özeti ve önemli spor haberlerine ulaşabilirsiniz. Spor yazarlarının köşe yazılarını okuyup, diğer alandaki haberleri de(ekonomi, yaşam, magazin vb.) görüntüleyebilirsiniz.

Samsunspor Transfer Haberleri

Taraftarlar, transferler için Samsunspor haberleri başlığını takip ediyor. Siteyi ücretsiz olarak takip ederek takımınızla ilgili tüm transfer gelişmeleri, sıradaki maç hakkındaki haberler, rakip takım haberleri, maçların canlı sonuç bilgisi gibi tüm haberlere anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Ekranınıza gelecek ücretsiz bildirimler ile Samsunspor’u her an pratik şekilde takip edebilirsiniz. Samsunspor taraftarları arasında gittikçe kullanımı artan site, benzersiz haber imkanları sunuyor. Takımınızın attığı gollere ve maçların özetlerine de kolayca site üzerinden ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Samsunspor Gelişmeleri

Sitenin üst kısmında, ‘Son Dakika’ başlığı altında verilen Samsunspor haberleri sayesinde kulübünüzün gündemini kolayca takip edebiliyorsunuz. Samsunspor haberlerinin yanında, ülke gündemi, ekonomi haberleri ve sosyal yaşam haberleri de sitede anlık gelişmelerle beraber veriliyor.

Samsun şehrindeki tüm olan biteni de site üzerinden tüm ayrıntılarıyla takip edebilirsiniz. Samsun’daki tüm ilçelerde meydana gelen olaylar, yatırımlar, ilçe belediye başkanlarının açıklamaları, yapılacak projeler ve toplantı haberleri araştırılarak https://www.haber1965.com da sizlerle buluşuyor.