Mesai çıkışında pek çok insan büyük şehirlerde uzun süreli seyahatler yaparak evlerine ulaştığı için metrobüslerde, otobüslerde telefonlarından televizyon izlemeyi tercih ediyor.

Peki bu insanların istedikleri televizyon kanallarını canlı olarak izlemeleri nasıl mümkün? Örneğin “Söz” dizisini izlemek isteyen bir kişi ne yapmalı? Star TV gibi büyük televizyon kanalları artık internet üzerinde yoğun şekilde aktif olan ve işlerini başarıyla yürüten sitelere canlı yayınların sözleşmeler ile paylaşma izni veriyor.

Bu sayede insanlar televizyonlarda olan yayınları canlı ve naklen olarak telefonlarından izleyebiliyorlar. Canlı tv izlemek isteyen insanların ise son dönemlerde en çok uğradığı internet sitesi canlitv.com . Çünkü sitenin Star Tv canlı izlemek için ve diğer tüm televizyon kanallarını ayrı ayrı izlemek için onlarca ayrı sekmesi bulunuyor. Üstelik reklamlara boğulmadan sade ve şık bir paneli bulunan site tek tık ile tonlarca reklamın arasında kaybolmadan naklen canlı tv izleme imkanı sunuyor. Canlitv.com ‘un 200’den fazla televizyon kanalı ile sözleşmesi olduğunu ve resmi bir kurum olduğunu biliyor muydunuz?

Tamamıyla kurumsal olan bir firma izleyenlerine en keyifli yayınları sunmak için mükemmel bir altyapı hizmeti kullanıyor. Onlarca personelin daha sağlıklı yayınlar için sürekli olarak bilgisayar başında bulunduğu site, Türkiye’nin en iyi canlı tv izleme sitesi olma yolunda ilerliyor. En büyük anlaşmalarından birini ise Star Tv ile yapan siteden star tv izle butonuyla kolaylıkla istediğiniz dizileri canlı olarak izleyebilirsiniz.

“İnternetten televizyon mu izlenir?”, “İnternette canlı yayın izlerken HD olmuyor!”, “Yayınlar donuyor!” gibi sitemler sona erdi. Full HD ve akıcı olarak sizlerde canlı tv izlemek istiyorsanız tek adresiniz canlitv.com olmak zorunda. Henüz internetten televizyon izleyecek bir siteniz yok mu? Ne duruyorsunuz..