Çok fazla kullanıcının çektiği videolar için sıyrılmak, popüler olmak için video çeken kullanıcılar bazen amaçları dışına çıkarak tepki çektikleri videolar oluyor. Bu tür durumlar ile karşılaşıldığı zaman tiktok hesap kapatma nasıl yapılır? Sorusunu hesaplarını kapatmak için başka kullanıcılara veya arama motorlarına soruyorlar.

Tiktok Hesap Kapatma Nasıl Yapılır?

Eğer bir tiktok hesabınız varsa ve herhangi bir sebepten dolayı kapatmak istiyorsanız bu işlem oldukça kolay olup 2 dakikadan kısa sürede hesabınızı kapatabilirsiniz. Hesabınızı kapatmak istiyorsanız öncelikle telefonunuzda yüklü olan Tiktok uygulamasını açın. Ardından sağ alt kısımda yer alan ben seçeneğine tıklayarak profilinize giriş yapın. Gelen ben sayfasında sağ üst köşede üç nokta işareti bulunuyor. Üç nokta işaretine tıklayınız. Gelen yeni menüde hesabınızı yönet seçeneğine tıklayınız. Hesabınızı yönetme sayfasında Hesabı Sil seçeneği ile karşılaşacaksınız. Hesabınızı Sil yazısına tıklayarak sizden istenen form bilgilerini doldurarak hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz. Bu işlem ortalama 1 ile 2 dakika arasında sürmektedir.

Yayıncıların Tiktok hesaplarını silme sebeplerine bakarsak birçok sebep bulunuyor. Yeterli etkileşimin alınmaması, kişisel bilgilerin deşifre edilmesi, istenmeyen tepkilerle karşılaşılması, oluşturulan içeriklerin beğenilmemesi, gerçek bir profil görünümünden uzakta oluşturulmuş profiller ya da yeni bir başlangıç yapma isteği gibi seçenekler tiktok hesaplarını silme konusunda kişilerin başlıca nedenleri arasında yer almaktadır.

Yeni Bir Başlangıçla Tiktok Hesabı Açmak

Eğer yukarıdaki sebeplerden ötürü hesabınızı sildiyseniz ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız; almak istediğiniz etkileşim ve gerekli popülerlik için Amerika’yı yeniden keşfetmenize gerek yok. Birçok tiktok kullanıcısının yaptığı gibi sizde tiktok takipçi satın al gibi kelimelerden sitemize ulaşarak hesaplarına ihtiyaç duydukları takipçi hizmetini sağlamaktadırlar. Belirli bakiye miktarlarına göre belirli sayıda takipçi hizmeti alınarak hesabın kısa sürede popüler olması ve keşfet kısmına içeriklerin düşmesi rahatlıkla sağlanmaktadır.

Yine aynı şekilde Tiktok için hayati önem taşıyan keşfet kısmı sürekli kullanılan hızlı tüketilen videolardan oluşmaktadır. Tiktok yayıncıları takipçilerini genellikle keşfet kısmına çıkan videolardan sonra kazanmaktadır. Tiktok uygulaması ise mantık olarak çok beğenilen videoları keşfet alanına çıkartarak yayıncıların daha fazla takipçiye erişmesini sağlamaktadır. Bu noktada yayıncılar ise özellikle keşfet kısmında içeriklerinin çıkması için tiktok beğeni satın al kelimesini kullanarak sistemimize abone olup belirledikleri miktarda beğeniler satın alarak içeriklerinin kolayca keşfet kısmına düşmesini sağlamaktadırlar. Sizde hesaplarınıza takipçi satın alarak ya da beğeni satın alarak emeklerinizin daha kısa sürede hedeflenen noktaya varmasını sağlayabilirsiniz ve yaptığınız işi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Bunun için yapılması gerekenler bellidir. Bir miktar hizmetleri satın almak için nakdi bakiye ve yeterli kadar yayıncılık emeği ile hedeflenen fenomen olma ya da ünlü olma isteği kısa sürede ulaşılabilir hedefler arasında yer alabilir. Bu fırsatı kaçırmayın.

Farklı hizmetlere www.gotakipci.com üzerinden detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.