Son yıllarda iş dünyasında bir nevi prestij durumuna gelen web siteleri kurumsal kimliklerin olmazsa olmazlarından biri haline geldi. Marka imajı oluşturmak ve teknolojinin gereklerine ayak uydurmak için web tasarım hizmetlerinden yararlanmak dijital dünyadaki başarının da kapısını aralayacaktır. Bizler de bu alanda istek ve ihtiyaçları göz önüne alarak kaliteli ve hızlı çalışan web siteleri tasarımı yapıyoruz.

Web Tasarımda Nelere Dikkat Ediyoruz?

Web sitesi tasarımı yapılırken öncelikle kişisel talepler dikkate alınmaktadır. Her sektörün farklı hassasiyetleri olduğu için sektöre göre farklı mantıkta bir tasarım başarının da devamlı olmasını sağlayacaktır. Web tasarım ajansı olarak bizler, kaliteye ve güvenilirliğe önem veren bir ekip ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Potansiyel müşterilere ulaşmak ve yeni müşteri kazanarak tanınırlığı artıran bir web sitesi için müşteri analizi yapılarak işe başlamaktayız. Görseller ve banner tasarımlar ile web sitesinin algısal gücünü yükseltmeyi hedefliyoruz.

Web tasarımı yapılırken hazırlıkların arama motoru tarafından algılanacak detaylara dikkat edilerek yapılması gerekir. Çünkü arama motoru tarafından fark edilmeyen ya da tanınmayan bir web sitesinin herhangi bir anlamı olmayacaktır. Bu doğrultuda yapılan tasarımların SEO çalışmalarına katkı sağlaması gerekir. Google gibi dünya çapında en çok kullanılan arama motorlarında üst sıralarda yer alması tasarlanan web sitesinde bizim için oldukça belirleyici konulara arasında yer alıyor. Tasarım ile birlikte arama motorlarına olan kayıtları ve bu kayıtların takibi de ekibimiz tarafından kontrol edilmektedir. Ayrıca arama motorunda hızlı cevap veren web siteleri de oldukça önemlidir.

Dijital Cihazlar ile Uyum Sağlayan Tasarımlar

Web tasarım ajansı olarak günün gereklerine cevap verebilen web siteleri tasarlamanın yanı sıra ileride oluşabilecek ihtiyaçlara da uyum sağlayacak uzun soluklu işler yapmak misyonumuzun bir gereğidir. Bu neden ile hazırlanan bir tasarımın zaman içerisinde yeniliklere uyum sağlayabilecek güncellemeleri alabilecek kapasiteye sahip olması gerekir. Bunun yanı sıra son yıllarda hemen hemen herkes özellikle akıllı cep telefonu ya da tablet üzerinden işlerini yürütmeyi tercih ediyor. Hal böyle olunca iyi tasarlanmış bir web sitesinin diğer dijital cihazlar ile de uyumu gereklidir. Mobil cihazlardan da erişim imkanı veren bir web tasarım pek çok kişiye ulaşabilmeyi de kolaylaştıracaktır.

Yapılan araştırmalara göre bir web sitesinin mobil uyumunun olmadığını fark eden kullanıcıların %90'ı ilk saniyede siteden hemen çıkış yapıyor. Bu da web sitesinin arama motoru tarafından fark edilirliğini düşür. Bu kaybı engellemek adına yapmış olduğumuz web tasarımlarında diğer cihazlar ile uyumluluğa büyük önem veriyoruz. Kullanıcıların diledikleri ortamda rahatlıkla gezinebilecekleri bir web sitesi kurumsal kimliğe de vurgu yapacaktır. Bunun yanı sıra site yöneticisinin de rahat hareket edebileceği dilediği zaman yeni veriler ekleyebileceği bir yönetici paneli de tasarımların vazgeçilmez parçaları arasında yer almaktadır.

Dijital cihazlar ile uyum, Seo uyumu ya da sorulara hızlı cevap verebilen bir alt yapı site tasarımlarında ne denli önemliyse site içerisinde kullanılan fakat ayrıntı olarak görülen renk ya da yazı biçimi de o denli önemlidir. Web sitesi tasarımlarında pek çok zaman arka plana atılsa da site ziyaretçileri için önem taşıyan konulardan biri de tasarımda kullanılan renk ve yazı tipidir. Renkler tercih edilirken genellikle varsa kurumun belirleyici renkleri tercih edilmektedir. Bunu yanı sıra bireysel tasarımlarda da yine ziyaretçileri çekecek fakat onları yormayacak renk tonları tercih edilmektedir. Fosforlu ve aşırı parlak renk tonları yerine daha pastel ve kaliteli bir duruş sergileyen tonlara yer veriliyor. Yazı tipi de yine bir diğer önemli noktadır. Anlaşılır bir yazı tipi ve okuyucuyu yormayan bir punto tercih edilmektedir. Tüm bu detaylar ise müşterinin onayına sunularak hayata geçirilmektedir.

Kolay Anlaşılır Bir Tasarım

Özellikle kurumsal web tasarım hizmetlerinin olmazsa olmazlarından biri olan site içi arama özelliği arama motorları tarafından da ziyaretçilere fayda sağlayan bir özellik olarak değerlendirilmektedir. Ziyaretçinin ihtiyaç duyduğu bir bilgiye sitedeki menüleri tek tek aramak yerine tek bir sistem üzerinden ulaşabilmesine yardımcı olan site içi arama özelliği bir tür navigasyon özelliğine sahiptir. Verimli bir kullanım için gerekli olan uygulama Seo çalışmasına da katkı sağlayan özelliktedir. Web sitesinde bulunan multimedya fonksiyonları özellikle video ya da ses dosyası gibi uygulamalar ziyaretçilerin de sitede daha çok zaman geçirmesini sağlayacaktır. Bunun yanı sıra ziyaretçinin komutlarına hızlı cevap verebilmek web tasarımlarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Günümüz insanı için vakit oldukça kıymetlidir. Özellikle sabırsız ziyaretçilerinizi sitede daha uzun süre tutabilmeniz için sitenin komutları hızlı algılaması ve istenen komutu yerine getirmesi gerekir. Bu gibi sorunlar ile baş edebilmek için güçlü bir alt yapı sistemi kullanıyoruz. Dilediğiniz zaman ise teknik detaylar hakkında destek de sağlıyoruz.

Kurumsal Web Sitesi

Kurumsal web tasarım hizmetlerinde dikkate alınması gereken konular diğerlerine nazaran farklılık gösterebilir. Bu farklılığın başında ise güvenlik konusu ön plana çıkıyor. Kurumsal kimliğe sahip bir web tasarımda özellikle e ticarete yönelik bir çalışma yapılacaksa ödeme yapılacak olan sistemin alt yapısının da oldukça güçlü olması gerekir. Bu gibi web sitelerinde kişiler öncelikle güven duygusuna önem vermektedir. Kargaşadan kaçınarak fakat estetiği de elden bırakmadan tasarlanan bir sitenin aynı zamanda güvenilir bir alt yapı hizmetleri de sunması ziyaretçilerin en çok hassasiyet gösterdiği konular arasında yer alıyor. Bizler de ajans olarak estetiği elden bırakmadan hem kurumlara hem de ziyaretçilere yarar sağlayan özellikte tasarımlar ortaya koymayı amaçlıyoruz.

Ziyaretçilerin nazarında doğru bir etki bırakabilmek için doğru adımlar ile ilerlemek gerekiyor. Bu amaç için atılan adımların her bir aşamasında müşterimiz ile iletişim halinde kalarak müşterilerimizin de onayını alarak ilerlemeyi tercih ediyoruz. Böylece sizlerin taleplerini siteyi ziyaret edenlerin ihtiyaçları ile birleştiriyoruz. Böylece ortaya kişilere ya da kurumlara özel oldukça etkileyici sonuçlar çıkıyor.

Kurumsal tasarımlarda iş başvurularından kariyer planlarına, online alışverişten günlük ziyaretçi istatistiklerine kadar her detaya erişim sağlayabilirsiniz. Sizler de ekonomik bütçeler ile rakiplerinize fark atmak isterseniz web tasarımı konusunda uzman olan ve taleplerinize kısa sürede cevap verecek ekibimizle tanışabilirsiniz. Doğru adımlar ile kurumsal kimliğinizi bir adım daha ileriye taşırken hedef kitlenizi de artırmayı amaçlıyorsanız kaliteli hazırlanmış bir web sitesine ihtiyacınız var demektir.