Dokunmatik ekranlar ile çalışmakta olan akıllı telefonlar arasında en çok tercih edilen modeller xiaomi modelleri olur iken ekranlarda meydana gelecek olan sorunlarınız için ise Teknomi.com sizlere destek sunuyor. Uzun yıllardır cep telefonu teknik servisi hizmeti sunmakta olan firma sayesinde ekran değişimi ile de yaptıracaksınız. 

Xiaomi kullanıcıları yaşayacakları ekran sorunu ile ilgili xiaomi servis şubemizde hızlı ve garantili olarak destek alabilirler. Özel odalarda, sterilize edilen bölümlerde gerçekleştirilmekte olan tamir işlemleri için internet sitelerine girerek hemen ücretsiz kargo ile gönderim yaparak, parça değişimi de dahil olmak üzere çok hızlı bir şekilde tamir işlerinizi hallettirebilirsiniz.

Hızlı ve Garantili Hizmet

Xiaomi yetkili servis merkezinde 60 dakika içerisinde tamir işlemlerini gerçekleştirildikten sonra test edilmekte ve tarafınıza sunulmaktadır. En uygun fiyat garantisi ile sizlere sunulmakta olan ekran değişimi sadece 60 dakika içerisinde tamamlanacak ve testleri gerçekleştirildikten sonra tarafınıza teslim edilecektir. Xiaomi yedek parça ihtiyaçlarınız olması durumunda da gene firma üzerinden gerekli hizmetleri alabilirsiniz. Tüm xiaomi modelleri için parça değişim hizmetleri uygun fiyatlara sunan firma sayesinde, her yerden telefon gönderimi yaparak, telefonunuzu tamir ettirebilirsiniz. İstanbul Eminönü'de hizmet veren firma, parça değişimlerinde 6 ay garanti sunmaktadır. Parça değişiminde sizlere orijinal ürünler ile destek sunmakta olan firma, her türlü işinizi gönül rahatlığı ile hallettirebilirsiniz.

Xiaomi Teknik Servis ve Yedek Parça

İstanbul’da hizmet vermekte olan xiaomi yetkili servis uzun yıllardır cep telefonu teknik servisi hizmeti vererek alanında kaliteli ve profesyonel işlemler gerçekleştirmektedir. Hizmet kalitesi ile dikkat çekmekte olan Teknikmi.com sayesinde cihazlara özel olarak kullandıkları ekipmanlar ve özel olarak sterilize edilip hazırlanan odalarda işlemler gerçekleştirdiği için telefonlarınızı güvenle tamir ettirmiş olacaksınız. En uygun fiyat garantisini sunan firma, artık internet üzerinden de hizmet vererek anlaşmalı kargolar ile ücretsiz kargo imkanlarından da yararlanmanızı sağlıyorlar.