Küçükçekmece’de yürüyerek karşı yola geçmeye çalışan yaşlı adam geri manevra yapan bir kamyonun altında ezilmekten son anda kurtuldu. Kazadan yaralı kurtulan yaşlı adam hastaneye sevk edilirken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı.
Kaza, Halkalı Mehmet Akif Bulvarı üzerinde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Kamil Cihan isimli yaşlı adam yolun karşı tarafına geçmek istedi. Fakat bu arada bir hafriyat kamyonu geri manevra yaptı. Kamyonunun arkasındaki yaşlı adamı fark edemeyen kamyon şoförü bir anda yaşlı adamı altına aldı. Bu sırada durumu fark eden çevredeki vatandaşlar bağırarak şoförü uyardı. Duran kamyon Kamil Cihan’ın yaralanmasına neden olsa da ezilerek can vermesine son anda engel oldu.
Aracın altında sıkışan yaşlı adam itfaiyenin 1 saatlik çalışmasının ardından kurtarıldı. Duran, kurtarıldıktan sonra ambulansla hastaneye sevk edildi. Tedaviye alınan Duran’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazanın ardından kamyon sürücüsü gözaltına alınırken, olayın ardından yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu ile görüntülendi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
(iha)