Trabzonspor’da transferde sürekli yapılan yanlışların önüne geçmek isteyen yönetim kurulu uzun zamandır gündemde olan scout sistemini devreye sokuyor. Başkan Muharrem Usta ve Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın başta olmak üzere tüm yönetim kurulunun onayından geçecek olan scout ekibinde yer alacak isimlerde netleşmeye başladı. Bu isimler arasında bir dönem Kasımpaşa’nın da scoutluk görevini yürüten Murat Karakaş’ın ve Mehmet Ekici’nin bordo-mavili kulübe transferinde önemli rol oynayan Adem Yiğit’in de yer aldığı belirtildi.

YÖNETİM KURULU KARAR VERECEK
Bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, gelecek haftadan itibaren göreve başlayacak olan scout (oyuncu izleme ve değerlendirme) ekibiyle ilgili olarak sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Başkan Usta,  şu ifadeleri kullandı:
“Haftaya scout ekibi başlıyor. 4-5 kişiyle başlayıp 10 kişiye kadar ulaşacak kadromuzla geleceğin inşaası için Pazar günü yönetim kurulunda karar zamanı. Bundan böyle tüm oyuncu önerileri için doğru adres scout ekibimiz olacak. Oyuncu kararları için ince eleyip sık dokuma dönemi başlıyor.”