Son günlerde gergin havanın iyice arttığı Türk futbolunda sert açıklamalar art arda gelmeye devam ediyor. Bu sezon yaşanan olaylar sonrası Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin arası iyice açılırken, Trabzonspor'un eski başkanlarından olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç'a yönelik sert ifadeler kullandı.

Aziz Yıldırım ile Ali Koç'u karşılaştıran Hacıosmanoğlu, "Sayın Koç Aziz Yıldırım'ın yerine başkanlığa geldi. Aziz Yıldırım'da meziyet vardı, kendisinde meziyet yok. Aziz Yıldırım'da yürek vardı, kendisinde yürek yok. Siyaset mi yapmak istiyor? Eğer yüreği varsa Cem Uzan gibi parti kurup siyaset yapsın." şeklinde konuştu.

Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti: "Siz bu ülkenin kaymağını yediniz. İnsanların sinir uçlarıyla oynamaya çalışıyorsunuz. 3 Temmuz'dan bahsedip alın terimiz şampiyonluğu almaya çalışıyorlar diyorsunuz. Bu ülkede hak varsa 2011'de Trabzonspor'un hak ettiği şampiyonluğu çalan sizlersiniz. Bu millet bunu unutmadı. Kenan Evren Lisesi'nin arazisini devlet size verdi. Ne kadar rant edeceksiniz açıklayın. Peşinen söylüyorum. Yüzde 30 karla burayı Trabzonspor'a devrediyor musunuz? Fenerbahçe devletten Trabzonspor yararlanıyor diyerek Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, Kenan Evren Lisesi'ni hangi şartlarda aldın ve ne kadar rant edeceksin bunu açıkla. O rantı Fenerbahçe'ye yedirmemesi için elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Ver bunun cevabını devletten kim yararlanıyor Ali Koç? Yüreğin varsa Berat Albayrak'ın ismini vererek söyleyeceğini söyle."

Bu açıklamaların arından Fenerbahçe ve Ali Koç'tan nasıl bir cevap geleceği merak konusu oldu.