Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı, Sancaktepe maçı sonrası  açıklamalarda bulundu. Sancaktepe maçını değerlendiren ve oyuncularının sahada gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyleyen Avcı, şu ifadeleri kullandı: “Sahada 9 yeni oyuncumuz vardı. Yeni anlayış ve beklentilerimize oyuncularımız özveriyle karşılık verdi. İlk yarıda rakibin ön alandaki baskısını topa sahip olarak, pas oyunumuzda ısrar ederken kırıp, üstünlük kurduk”

“İkinci yarıda ise rakibin arka alanda verdiği boşlukları değerlendirmek istedik. İkinci bölgeden hücum geçişlerini hızlı yaptık. Fakat gol bölgesine gereken desteği veremedik. Oyunun geneline baktığımızda kadro istikrarı olan bir takıma karşı yeni oyuncularımızla oyunsal ve fiziksel anlamda üstünlük kurduk. Rakibe pozisyon vermedik”

“Attığımız iki gol yoruma açık şekilde ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Görüntülerde de net bir şekilde görünen, rakip oyuncuların dahi penaltı diye durduğu pozisyonunu hakem görüp vermedi. Bunu da hakem performansının yetersizliğine bağlıyorum. Zamanla beraber oynadıkça, takım kurgusunu daha iyi bir şekilde sahaya yansıtacağımıza ve bireysel yeteneklerimizin takımın oyununa katkısını artırdığımızda çok daha iyi olacağımıza inanım tam”

“Sezonun ilk maçında deplasmanda aldığımız bir puanın ligin ilerleyen döneminde ne kadar önemli olduğunu göreceğiz. İlk maçımızda tüm oyuncularımızı oyuna bağlılıklarından dolayı, gösterdikleri özveriden dolayı tebrik ediyorum. Artık Amed SF ile oynayacağımız maça odaklanacağız”