Akm kitap, sektördeki bu firmalardan daha iyi hizmeti daha uygun fiyata sunmak amacıyla kurulmuştur. Akm kitap kurulduğu günden bu yana benimsediği müşteri memnuniyeti politikasından hiçbir zaman vazgeçmemiş ve müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çabalamıştır. Akm Kitap, öğrencilerin de kitap ihtiyacını karşılamış ve her türlü okul kitaplarını barındırmıştır. Akm Kitap'ta yer alan kitaplar, tyt kitapları, ayt denemeleri, okuma kitaplarından oluşmamakla beraber pek çok alanda kitap satışı yapmaktadır.

Akm kitap olarak uzunca bir süredir benimsediğimiz vizyonumuz, tüketicelere en iyi hizmeti en uygun fiyata sunmaktır, bu nedenle kurulduğumuz günden bu yana en iyi fiyat politikalarını belirleyerek hiçbir zaman ciddi bir kar amacı gütmedik. Her zaman bizi benimseyen müşterilerimize iyi hizmet sunmak için çabaladık. Akm kitap'da yer alan kategorilere ve kitaplara bakacak olursak, ilk olarak ucuz kitap kategorisi gözünüze ilişecektir. 

Ucuz Kitap

Akm kitap olarak satışını yaptığımız ucuz kitaplarımız bulunmaktadır. Bu kitaplar stoklarımıza çok önceden giren veya yeni girmiş kitaplardan oluşmaktadır. Satışını yapmış olduğumuz kitapları en uygun fiyatta tutmaya çalışıyoruz. Bu alanda tyt kitapları, tyt ve ayt denemeleri, okula hazırlık yardımcı kitaplar,okuma kitapları bulunmaktadır. Söz konusu satıştaki ürünlerin fiyatlarını genel olarak 20 TL'nin altında tutmaya özen gösteriyoruz.

TYT

En çok satış yaptığımız kategorilerden biri olan TYT kategorimizde, Üniversite sınavlarına çalışmaya başlayan, 11-12.sınıf veya mezun öğrencilerine özel kitaplarımız bulunmaktadır. Söz konusu bu kitaplar en uygun haliyle satışa sunulmakta ve 90 lira ve üzeri siparişlerinizde adresinize kargo ücretsiz olarak gönderilmektedir. Söz konusu ürünler, Üniversite Hazırlık kapsamında değerlendirilmektedir.

AYT

2 yıllık üniversite okumak isteyenler sadece TYT sınavlarına girdiğinden, TYT kitapları almaları yeterlidir. Ancak 4 yıllık üniversite okuyacaksanız, hem TYT, hem de AYT denemelerini veya kitaplarını almanız gerekiyor. Söz konusu bu kitap ve denemeler Üniversiteye Hazırlık kapsamında değerlendirilmekte olup, uygun fiyattan satışa sunulmaktadır. 

LİSE

Liseye yardımcı kitapları derlediğimiz bu kategorimizde, lise derslerine çalışabileceğiniz kitapları sergilemeye çalışıyoruz. Derslerinde başarılı olmak isteyen öğrenciler, en uygun kaynakları Akm Kitap'tan almaktadırlar. Sizlerde lisede başarı sağlamak istiyorsanız, Akm kitabı tercih edebilirsiniz. 

LGS

Liselere geçiş sınavı olarak adlandırılan LGS, liselere geçişte girilen bir sınavdır. Söz konusu sınavda başarı sağlayan adaylar, iyi bir liseye yerleşebilirler. Ancak sınavlarda başarı sağlamak için de iyi kaynaklar kullanmanız gerekiyor. Sınavlara iyi kaynak kullanarak hazırlanmak için de Akm Kitap tercih etmelisiniz. Akm kitap, liseye hazırlık aşamasında bulunan öğrenciler için, LGS denemeleri, LGS kitapları gibi ürünleri satarken, aynı zamanda Üniversiteye hazırlık yapan gençler için de tyt kitapları ve ayt kitapları satmaktadır. Eğer bir sınava hazırlanacaksanız, Akm Kitap'a mutlaka uğrayın...