Sürekli gelişmeyi, müşterilerine yakın olmayı hedefleyen, aynı zamanda yüksek kalite ilkesini hedef edinmiş OBA market, müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. 2021 yılında yeni bir pazarlama stratejisi ile insanlara hizmet verecek OBA marketler zinciri, yakında yeni bir tasarımla web sayfasını hizmete sunacak. Yeni bir tasarımla müşterilere sunulacak site, firmanın yeni kurumsal imajını yansıtacak. Ayrıca site üzerindeki açık pozisyonlara başvurmak, şikayet ve önerilerinizi canlı sohbet ile ifade etmek mümkün olacaktır.

OBA Market web sitesine kaydolarak, bonus kart hesabınızı etkinleştirebilir ve kart bilgilerinizi görüntüleyebilir, size en yakın OBA Market’i bulabilir, haftalık ve aylık kampanyalar ve indirimler hakkında, ürün fiyatları, mobil uygulama üzerinden kazanılan bonuslar hakkında bilgi sahibi olabilir, OBA marketler zinciri hakkında bilgi edinmek gibi birçok fonksiyondan faydalanabilirsiniz.

2021 yılının önümüzdeki aylarında OBA marketlerinin bağlılık programı mobil uygulama üzerinden müşterilere sunulacak. Böylelikle müşteriler OBA'dan alışveriş yaparken bonus kazanacaklar. Program birçok özelliği içerecek; sonraki satın alımlarda bonus kullanımı, kampanyalar ve indirimler hakkında tek dokunuşla bilgi alınabilecek. Ayrıca OBA marketlerinde alışveriş yaparken sağlanan tasarruf miktarını da hesaplayabilir, ne kadar avantaj sağladığınız hakkında geri bildirim alabilirsiniz.

Kısacası yeni tasarlanan site, müşterilerin istedikleri bilgiye daha rahat ulaşmaları için kullanıma sunulacak. OBA marketler zinciri, 2021 yılında birçok yenilikle müşterilerini memnun etmeye devam edecek.