İstanbul’da etkili olan lodos, Atatürk Havalimanı’nda iniş yapan uçaklara da zor anlar yaşattı. Atatürk Havalimanı’na iniş yapan uçakların şiddetli rüzgar nedeniyle beşik gibi sallandığı görüldü.
İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan Lodos hayatı olumsuz yönde etkiledi. Lodos nedeniyle vapur ve feribot seferleri iptal edilirken, hava ulaşımında da aksaklıklar yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle Atatürk Havalimanı’na iniş gerçekleştiren uçaklar da zor anlar yaşadı. İniş yapan uçakların şiddetli rüzgar nedeniyle adeta beşik gibi sallandığı görüldü.
Atatürk Havalimanı’nda ise yetkililerin herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir çaba sarfettiği görüldü. Lodos nedeniyle seferlerde ise herhangi bir aksama yaşanmadı.

FIRTINA ÇATILARI UÇURDU
Beykoz’da etkili olan fırtına nedeniyle, evlerin çatısı uçtu.
Edinilen bilgilere göre İstanbul’da etkili olan fırtına nedeniyle Çavuşbaşı Mahllesi Sohbet çıkmazında bir binanın çatısı uçtu. Uçan çatı ön tarafta bulunan bir evin bahçesinde düştü. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yetkililerin olay yerindeki çalışması sürüyor.
(İHA)