BOLU (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un kaptanı Adem Alkaşi, play-off hedefleri doğrultusunda 1461 Trabzon maçından mutlaka 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını belirtti.

Adem Alkaşi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini, son 3 haftadır iyi oynadıkları karşılaşmaları kazanamadıklarını söyledi.

1461 Trabzon deplasmanında kötü gidişatı durdurmak istediklerini anlatan Adem Alkaşi, "İyi takımız. Nasıl futbol oynadığımızı biliyoruz. Bu hafta en iyi şekilde oynayacağımızı düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımız buna inandı. Hedeflerimizden sapmamak adına 1461 Trabzon maçından 3 puanla ayrılıp play-off'a bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Lig başladığından bu yana dördüncü teknik direktörle çalıştıklarını anımsatan Adem, "İlk giden hocamızdan şu an takımın başından olan Fatih Tekke hocamıza kadar herkesten farklı şeyler aldık. Bunun bilincinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan kırmızı-beyazlılar, 6 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzon karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.