Hubiy ile Videolarınızdan Para Kazanın

Bundan çok değil yalnızca 8-10 yıl öncesini hatırladığımızda internet ortamına yüklü şekilde video, resim, fotoğraf ya da ses kaydı atılamıyordu. Bu dosyaların yüklenmesi veri büyüklüğüne göre değişkenlik gösterebiliyordu. Şimdi ise günümüze baktığımızda artık zor yüklendiğini bildiğimiz veriler çok zorlayıcı aşama yaşamadan hızlı bir şekilde yüklenebilmekte ve indirilebilmekte. Hal durum böyle olunca bir yerden hiç bilinmedik bir sektör kendini gösteriverdi; “Video” Sektörü. Bu sektör, kendini kısa bir zamanda kanıtlamış hem eğlenceli hem de sisteminizi oturttuğunuz zaman sizlere çok iyi gelirler getirebilecek bir sektördür.
Peki, siz son zamanların popüler Video sitelerinden biri olan HUBİY ile henüz tanışmadınız mı?

Hubiy ile influencer olmak bana ne kazandırır ?

• Gerçek anlamda Para Kazanınırsınız.
• Para kazanırken aynı zamanda ünlü olun ve bunu tüm dünya ile paylaşın.
• Videoları nasıl pazarlayacağınızı öğrenin.
• Videoları nasıl düzenleyebilirsiniz, bir video nasıl profesyonel hale dönüştürülür öğrenin.
• Video sosyal ağınızı kurun.
• Kendi sitelerinizde iframe olarak videonuzu ekleyerek her web sitesinde veya uygulamada kanalınızdaki videoların yayınlanmasını sağlayın.
Sosyal medyanın aktif kullanımından sonra popüler olan internet ve video dünyasında Hubiy’nin de yerini almasıyla birlikte internetten para kazanmak aslında tahmin edildiği kadar karmaşık ve zor olmadığı insanlar tarafından fark edildi.
Popüler video siteleri ile para kazanma taktikleri denendikten sonra insanların arayışları bir yerden sonra sınırlanabiliyor. Para kazanmak amacıyla bulunan kişi sayısının artması artık daha zor şartlar altında sektöre giriş yapmanıza neden oluyor. Peki bu tarz sitelerden bir kazanç elde edemiyorsanız. Yeniliklere neden açık olmuyorsunuz?
Hal böyle olunca; Dünya genelinde para kazandıran siteler listesi yapıldığında mutlaka sayfaların arasında HUBİY de bulunması gereklidir. HUBİY, bir video izleme ve paylaşım platformu olarak aynı zamanda video paylaşımı yapan herkesin kazanç sağladığı bir platform. Öncelikle HUBİY üzerinde bir hesap açmanız sonrasında ise bu hesap üzerinde video paylaşımları yapmanız gerekiyor. Açtığınız kanal ile birlikte video paylaşımları yaptığınız da;
• Kanalında 500 Takipçisi olan ve izlenme oranı 50.000 Üstü olan her onaylanmış kanala ücretsiz olarak Hubiy Video Academy yardımcı oluyor ve kanalınızı birlikte büyütüyoruz sizlere yeni pazarlama fikirleri ve kanalınızı nasıl büyütebileceğiz hakkında profesyonel destek sunuyoruz.
• Hubiy ile birlikte milyonlarca takip edilen sayfalarınız olsun ve yüksek izlenme oranı yakalayın. Bununla birlikte HUBİY her zaman tamamen ücretsiz ayrıca para kazanabileceğin bir platform olacak.
• Hubiy Gelişmiş istatistik paneli ile sizlere videolarınızın ne kadar izlendiğini ne kadar süre videolarınızda zaman harcandığını ve videolarınızdan ne kadar ücret kazandığınızı gösteriyor.
• Hubiy uygulamasında videolarınıza yorumlar alın yeni fikirler öğrenin ve pazarlayın. HUBİY ile hem ürün pazarlayabilirsiniz hem de yüklemiş olduğunuz videolarınızın google'da üst sıralarda olmasını sağlayabilirsiniz.
• Hubiy Academy de sınavlara girebiliyorsunuz ve sertifika alabiliyorsunuz bu sayede alanınızda uzman bir hale geliyorsunuz, uzman ekibimiz sizlere videolarınızın adobe after effects ve diğer video düzenleme araçları ile nasıl düzenlenmesi gerektiği hakkında fikirler vermektedir. Üstelik bu hizmet tamamen ücretsiz sağlanmaktadır.
Kanal sahipleri yükledikleri videolar sayesinde daha fazla kişinin izlemesi için ilgi çekici videolar ve içerikler hazırlayarak ve bu içeriklerin farklı sosyal medya platformlarına da atarak izlenme sayısını arttırabiliyor ve kazanç elde edebiliyor.
Amaç HUBİY ile para kazanmak olunca bir HUBİY kanalınızın olması tabi ki şart, öncelik ile HUBİY kanalı oluşturmanız gerekiyor. Kanal oluşturma işlemlerini sırası ile yaptığınız taktirde kendinize bir HUBİY kanalı açmış olacaksınız ama tabi ki işler bununla bitmiyor, kanalınızı optimize etmeniz ve profesyonel bir görünüm kazandırmanız gerekiyor.

Kanalınızı Optimize Edin

Yeni açılmış bir HUBİY kanalı için yapılması gereken bir kaç işlem bulunuyor, bunlar olmazsa olmaz değil ancak ilk izlenim için gerçekten ilgi çekici detaylardır. Yeni başlayan herkese önerdiğim ve önermeye devam edeceğim detaylar.
Kanalınıza kapak fotosu ve profil fotosu eklemelisiniz, bunu yaparken eklediğiniz görsellerin boyutlarına dikkat edin ve görsellerinizin yapmak istediğiniz HUBİY fikrini yansıtan konusunun olmasına dikkat edin. Kendinizi ne kadar iyi ifade ederseniz o kadar çabuk büyüme kaydedeceğinizi unutmayın.
Bir HUBİY kanalının en önemli noktası işte bu nokta, video oluşturmak için bir yeteneğinizin olması şart ancak vlogger olmak için böyle bir şart yoktur. Yani video üretmeden de vlogger olabilirsiniz.
Eğer kendi videolarınızı üreteceksiniz yaptığınız videonun kaliteli olduğuna inanıyorsanız bu tarz videolar ile çalışmaya, üretmeye devam edin bunun yanı sıra videolarınızın linklerini sosyal medyada paylaşarak izlenme ve öne çıkarılma sürelerini hızlandırabilirsiniz.
Dijital pazarlama stratejileri ve yöntemleri geliştikçe öne çıkan en önemli pazarlama kanalları arasında video içerikler yer alıyor.
İş hayatınızdaki müşterileriniz veya işletmeniz için video pazarlaması kullanmak için birçok neden var…
İnsanlar her gün 500 milyon saatten fazla süre video izleniyor.
Video sitelerine 30 günde Amerika’daki televizyon kanallarının 30 yılda ürettiği içerikten daha fazla video yükleniyor.
Dijital pazarlama ile ilgilenen kullanıcıların %87’si video içeriği kullanıyor.
İnternette geçirdiğimiz zamanın üçte birini video izleyerek geçiriyoruz.
Suudi Arabistan’da kullanıcıların %98’i internette günlük video izliyor. Bu oran Amerika’da %85.
İnternette en çok video izleyenler 25 – 44 yaş grubundaki kullanıcılar.
Erkek kullanıcılar %40 oranla kadınlara göre daha uzun süre video izliyorlar.
Video içeriklerin %50’sinden fazlası mobil cihazlardan izleniyor.
Mobil cihazlardan video izleyenlerin %92’si izlediklerini başkalarıyla paylaşıyor.
Dünya’daki dijital pazarlamacıların %51’i video içerikleri en iyi dönüşüm oranlarına sahip içerik türü olarak görüyor.
Video içerik kullanan dijital pazarlamacılar, kullanmayanlara göre %49 daha hızlı dönüşüm gerçekleştiriyor.
Tüketicilerin %64’ü markaların video içeriklerini izledikten sonra alışveriş yapıyor.
Kullanıcıların %59’u aynı konuyla ilgili hem yazı hem video içerik varsa, video içeriği tercih ettiklerini söylüyorlar.
İyi hazırlanmış bir video içerik, yazı ve görüntülerden oluşan slayt gösterisi benzeri videolara göre 12 kat daha fazla paylaşılıyor.
Markaların video içeriklerinin izlenmesi yıl Sosyal medyada %258 ve internette ise %99 oranında arttı.
Video içeriklerin Google sonuçlarından izlenme oranı %157 oranında arttı.
En iyi etkileşim oranları 2 dakika civarı uzunluğundaki videolar ile sağlanıyor.
Kullanıcıların %46’sı reklam videosunu izledikten sonra aksiyon gerçekleştiriyor.
E-posta pazarlamasında video kullanarak tıklama oranını %96 oranında arttırabilirsiniz.
Video içerikler aylık ziyaretçileri iki üç kez yeniden ziyaret etmelerini sağlıyor.
Ortalama bir kullanıcı video bulunan bir web sitesinde %80 oranında daha fazla zaman harcıyor.
2017’de video izlenme oranları tüm internet trafiğinin %69’unu karşılarken 2019’da %80 oranlarına ulaşmıştır.
Özetleyecek olursak;
Hubiy internetten para kazanmak isteyenler için harika bir ek gelir fırsatıdır. Bizden size tavsiye bu ek gelir fırsatını değerlendirmek için zaman kaybetmeyin. Sürekli videolar yayınladığınız bir kanal ve zekice tasarlanmış bir video stratejisiyle Hubiy’den tahmin edemeyeceğiniz kadar para kazanabilirsiniz.