61SAAT HABER SERVİSİ - AK Parti Trabzon İl Başkanlığında hareketli saatler. İl Başkanı Haydar Revi’nin Artvin İl Koordinatörü olarak atanmasının ardından yeni il başkanının belirlenmesi için süreç devam ediyor. 


D. Karadeniz Bölge Koordinatörü, AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, bugün Trabzon İl Başkanlığında, Trabzon Milletvekilleri ile ikili görüşme gerçekleştirdi. 
İl Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmelerde Avcı, ilk olarak Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile görüştüğü bildirildi.

BİZ TEMAYÜLDEN DE İSİM VERMEYİZ
Görüşme sonrasında 61saat'in sorularını yanıtlayan Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, "Parti içi bir konuşma. Sadece adayları değerlendirdik. İnşallah Haydar Revi’den sonra, o başarılı ivmeyi daha yukarılara çıkaracak aday olması noktasında temennilerimizi ilettik. Milletvekilleri olarak çok müdahil olmuyoruz. Fikrimizi beyan ediyoruz ama, bizim fikrimiz olayı netleştiren, son noktayı koyan durum değil. Temennilerimizi ilettik.
Bir birinden kıymetli adaylar var. Bu bizim için grubu vesilesi. 19 yıllık iktidarda, İl Başkanlığına bunca talibin olması partinin ne kadar güçlü olduğunu gösterir.
İnşallah içlerinden en iyisini seçecekler ve bizler Genel Merkez kimi işaret ederse ona İl Başkanımız diyeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz.  Biz temayülden de isim vermeyiz. Sadec isimler üzerinde fikirlerimizi beyan ederiz* dedi.