Lojistik firmaları arasında öncü bir firma olan G Lojistik yirmi yıl önce kurulan Dünya Global Lojistik firmasının yarattığı bir marka olarak hem yurt içi hem de yurt dışında lojistik sektörünün lider firmalarındandır. Uzman ekibi, iletişim ağı ve alt yapısıyla lojistik alanında her türlü hizmeti en iyi şekilde verir.

Proje Taşımacılığı Sektörüne Yön Veriyoruz 

Yurt içinde ve uluslararası alanlarda önemli yer kaplayan taşımacılık çeşitlerinden biri proje taşımacılığı hizmetidir. G Lojistik sahip olduğu yük taşıma araçları ve uluslararası gümrükler ile yaptığı acente sözleşmeleri ile proje taşımacılığı alanında kusursuz hizmet verir.

Karayolu, havayolu ya da deniz yolu olmak üzere her tür taşıma yöntemi ile ağır yükler sorunsuz bir şekilde depolanır, taşınır ve adresine tam zamanında teslim edilir.

Müşterinin isteğine göre yükün taşıma şekli ve teslim edileceği yer ve zaman belirlendikten sonra işlemler en hızlı şekilde gerçekleştirilir. Lojistik sektöründe önemli bir konu yükü taşımanın yanında yerine zamanında ulaştırmaktır.

G Lojistik istenilen zamanda yükü teslim eder ve hiçbir müşterisini mağdur etmez.

Proje Taşımacılığı Nedir?

Proje taşımacılığı ağır ve hacim olarak da geniş ya da çok yüksek ürünleri taşıma işlemine denir. Bu yükler genellikle fabrikalardan, inşaat sektöründen, madencilik ve enerji sektöründen yüklenir.

Yükler boyut olarak da ağırlık olarak da büyük olduğu için uzman ekip ile çalışılması gerekir. G Lojistik profesyonel çalışanları yükü taşıma, indirme, monte ve demonte etme konusunda kusursuzdurlar.

Proje Taşımacılığı Kullanılan Araçlar

Proje taşımacılığı ağır yük taşımacılığı olduğu için bu yükleri taşımak için özel nakliye araçları kullanılır. G Lojistik kendi bünyesinde kullandığı ağır nakliye araçları ile teslimatın her safhasını kolaylıkla takip eder.

Müşteri sağlam iletişim ağı sayesinde yol boyunca yükün durumu ve yol güzergahı hakkında bilgilendirilir.

Proje taşımacılığı her müşteriye özel hazırlanır ve gerçekleştirilir. Aynı modeli iki firma kullanamaz, kişiye özeldir.

Proje Taşımacılığında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir üretici için proje taşımacılığı yapılacağı zaman dikkat edilmesi gerekenler şunlardır:

  • Taşınacak yüke göre planlama yapmak.
  • Yükün taşıma sürecinde harcanacak maliyet hesabı.
  • Yasal işlemlerin halledilmesi.
  • Operasyon başlangıcı.
  • Operasyon boyunca denetleme.
  • Müşteriyi eksiksiz şekilde bilgilendirme.

G Lojistik sağlam alt yapısı ve gümrük sözleşmeleri ile üreticiden tüketiciye sorunsuz iletişim sağlar ve operasyon sıkıntısız ilerler.

Proje Taşımacılığının Fırsatları Nelerdir 

Proje taşımacılığı kişiye özgü olduğu için tek bir müşteriyle kusursuz bir iletişim süreci ile ilgilenilir. Planlama tek bir firma üzerinden yapılacağı için sorun çıkma olasılığı minimumdur.

G Lojistik sahip olduğu yılların tecrübesi ile binlerce proje taşımacılığı yapmış ve adını uluslararası alanda da duyurmuştur.

Taşınacak yükün bir yedeği olmadığı için sigorta yapılması zorunludur. Benzersiz ürünler taşındığı için proje taşımacılığı çok iyi planlanarak yapılır.

Türkiye'de Proje Taşımacılığı Yapan Firmalar 

G Lojistik proje taşımacılığı yapan firmalar arasında kendi ekipman ve araçlarına sahip olduğu ve en geniş iletişim ağını kurduğu için öncü konumdadır.

Proje taşımacılığı profesyonellik isteyen zorlu bir lojistik türü olduğu için çalışan ekip de buna göre eğitilmiş olmalıdır. G Lojistik ekibi en alt kısımdan en üste kadar profesyonel kişilerden oluşur.

Üreticiden çıkıp tüketiciye ulaşana kadar taşınan yük güven ile yola çıkar. Eğer yük denizyolu ya da demiryolundan taşınacaksa yüke özel kurulması gereken sistemler vardır. Karayolu kullanılacaksa yüke özel araçlar kullanılır.

Proje taşımacılığı hakkında bilgi ve hizmet almak için https://www.glojistik.com/ linkini ziyaret edebilirsiniz.