61SAAT HABER SERVİSİ - 
Bordo - Mavililerin forvet transferi gündemindeki Cornelius ile ilgili gelişmeleri değerlendiren Yunus Emre Sel, “Sörloth gündemi yokken, Cornelius ilk sıralardaydı. Ama burada sorun şu: Parma oyuncuyu transfer ederken ciddi bonservis bedeli ödedi. Oyuncu, Trabzonspor ile yaptığı görüşmede, bordo - mavililerin transfer gerçekleşmesi halinde imza parası talep ediyor. Bu çok fazla kabul edilen bir durum değil, bonservis bedeli ödediğiniz oyuncuya imza parası da vermek ciddi hata olur. 
O ilk başta soğuk tepkisi vardı ya Cornelius’un o yumuşamış durumda. Parma’da kalma düşüncesi yok ancak istediği teklifi almış değil. 
İlerleyen süreçte neler olacak göreceğiz ancak olursa Abdullah Avcı bu transferi çok ister” dedi. 

ALT YAPIDAN OYUNCULAR… 
Bordo - Mavililerin orta saha rotasyonu ile ilgili de konuşan Sel, “Trabzonspor 50’ye yakın maç oynayacak. Türkiye Kupası, Avrupa Maçlarında ne noktaya gelinecek belli değil. Yerli konusu burada teknik adamlar için ciddi sakıntılar doğurabilecek. Performansı kötü oyuncular mecburiyetten oynatılmak zorunda kalacak. Kart cezaları, sakatlıklar olduğunda alt yapıdan belki oyuncular oynayabilecek.