61SAAT SPOR SERVİSİ

Bugün Trabzon sokaklarında bordo mavili taraftarlara Eddie Newton yönetimindeki Trabzonspor'u ve Trabzonspor'un İngiliz teknik adamla yola devam edip etmemesi konusundaki görüşlerini sorduk.

Trabzonspor'un başında Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupasını kazanan İngiliz teknik adam Eddie Newton ile yola devam edilmiş ve yeni sezona başlamıştı.

Trabzonspor'un başında bu sezon 5 haftada 5 puan çıkaran Eddie Newton için bordo mavili taraftarlar görüşlerini 61saat mikrofonlarına değerlendirdi.

TEK SUÇLU NEWTON DEĞİL!

61saat mikrofonlarına konuşan taraftarların büyük bir bölümü Trabzonspor'da kötü gidişatın tek sorumlusunun Eddie Newton olmadığını belirterek İngiliz teknik adamın elindeki kadronun bozulduğu ve sistemin henüz netleşmediğini savundu. Bazı taraftarlar Eddie Newton ile en azından devre arasına kadar devam edilmesi gerektiğini ifade etti. Futbolun kaliteli futbolcularla oynandığını savunan bordo mavili taraftarlar Eddie Newton'un kadrosunun zayıf olduğunu vurguladı.

YERLİ OYUNCULAR ÖZVERİLİ OLMALI!

Trabzonspor'da Eddie Newton'un durumunu değerlendiren taraftarlar bordo mavili takımda yerli oyuncuların olması gereken özveriyi sahaya yansıtmadığını belirtti ve Eddie Newton'un elini zayıflattıklarını ifade etti. Eddie Newton'un başta Abdulkadir Ömür olmak üzere yerli futbolculara şans verdiğini söyleyen taraftarlar takımda şans bulan yerli ve genç oyuncuların beklenen performansın altında kalmaları nedeniyle takımda kötü gidişatın devam ettiğini savundular. Son karşılaşmada Safa Kınalı'ya şans verildiğini belirten bir taraftar ise ''Newton elinden geleni yaptı, genç oyunculara güvendiğini gösterdi ama Safa Kınalı sahada beklenileni veremedi'' yorumunda bulundu.

NEWTON YETERLİ DEĞİL!

Eddie Newton'un Trabzonspor'daki yönetimini yeterli bulmayan taraftarlar yönetimin hoca konusunda bir hamle yaparak takımın başına yeni bir teknik adam getirilmesi gerektiğini savundu ve Newton'un kesinlikle başarılı olmadığını belirttiler. Trabzonspor'un sistem olarak ve oyun olarak sahaya bir karakter yansıtmadığını belirten taraftarlar Trabzonspor'da Eddie Newton döneminin son bulması gerektiğini ifade ederek Ahmet Ağaoğlu yönetiminin sezon başında hatalı karar verdiğini vurguladılar.

TRABZONSPOR KENDİ TEKNİK ADAMINI EĞİTSİN!

61saat mikrofonlarına konuşan bir kadın taraftar ise Trabzonspor'un kendi değerlerine sahip çıkarak bir teknik adam bulup onu eğitmesi gerektiğini fikrini ortaya attı. Trabzonspor'un başarılı olduğu dönemlerde kendi öz evlatlarına sahip çıkarak kupalara uzandığı belirten bir kadın taraftar bordo mavili takımın kendi teknik adamını eğitmesi ve Türk futboluna kazandırması konusunda görüşünü ifade etti.