Beylikdüzü spor salonu spor yapmak isteyen kişilere Beylikdüzü’nün en iyi spor salonunda spor yapma imkanı tanıyor. Salonun donanımlı salonları sayesinde insanlar farklı sporları yapabiliyor. Böylelikle hem sağlıklı hem de formda bir vücuda sahip oluyorlar. Ayrıca da kilo kaynaklı sağlık sorunlarından kurtulabiliyorlar.

Salon Bünyesinde Bulunan Egzersiz Alanları Ve Yapılabilecek Sporlar

İstanbul’da yer alan salonu tercih eden kişiler salon bünyesinde bulunan farklı egzersiz alanlarını kullanabiliyorlar. Salonda bulunan egzersiz alanları circuit, pilates, fitness, cardio, advanced, spinning ve main studio isimleriyle adlandırılıyor. Pilates sporuyla ilgilenen kişiler pilates salonundan ve salonda verilen derslerden yararlanabilirken spinning yapmak isteyen kişiler spinning salonundan yararlanabiliyorlar. Ayrıca vücut geliştirmeyi düşünen kişilerde salon bünyesinde yer alan vücut geliştirme salonlarından faydalanabiliyorlar. Aynı şekilde fitness yapmak isteyenlerde fitness salonunu kullanabiliyorlar.

Spor Salonunda Uygulanan Ders Programları

Beylikdüzü ilçesinde bulunan tam donanımlı spor salonunda spor ve egzersiz yapmak isteyenler üye olduklarında ders programlarına uyarak derslere katılabiliyorlar. Salonda uygulanan derslere ait programlar salonun web sayfasında yer alıyor. Ders programında bulunan dersler ise pilates, h.a.t, crunch, spinning, circuit trainning, fat burn, power fit ve cardio boxing dersleri oluyor. Bu ders programı salonda hafta içi beş gün uygulanıyor.

Spor Salonuna Üye Olarak Salon İmkanlarından Yararlanma

Beylikdüzü fitness salonu insanların üye olarak yararlanabilecekleri salonlardan birisi oluyor. Bu salona üye olan kişiler üyelere özel olan imkanlardan yararlanabiliyorlar. Salona üye olmak isteyenler internet sitesinde yer alan formu ve gerekli bilgileri doldurarak mesaj gönderebiliyorlar. Bu sayede de üyelik işlemlerini onaylatarak salondan yararlanmaya başlayabiliyorlar.

Spor Salonuyla İletişime Geçme Yolları

Beylikdüzü vücut geliştirme salonu ve egzersiz salonlarında spor yapmak veya vücut geliştirmek isteyen kişiler salondan yararlanabilmek amacıyla salon yönetimiyle iletişime geçebiliyorlar. Sporcu adaylarının kullanabilecekleri iletişim yolları arasında spor salonuna gitmek, telefon üzerinden ulaşmak ve web sitesinden mesaj göndermek yer alıyor. Telefonu veya spor salonuna gitmeyi tercih eden kişiler birebir iletişime geçerek dersleri ve imkanları kullanabiliyorlar. Web sitesini kullananlar ise https://www.njoyplus.com.tr/ iletişim bölümünden ad, soyad, e-mail, telefon numarası, yardım konusu ve mesaj yazarak iletişim kurabiliyorlar.