Bu akşam saat 19'da oynanacak olan mücadelede Beşiktaş favori olarak gözüküyor. Bu heyecanlı mücadele için Tivibu sporda konuşan Spor Yazarı Erman Özgür, Beşiktaş Göztepe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Göztepe karşısında oynayacağı ilk 11'i değerlendiren Erman Özgür Beşiktaş'ın kaptanı Atiba için özel açıklamalar yaptı.

Kartalın Uçuşu Devam Edecek Mi?

Casino Lig başında istediği performansı sağlayamayan Beşiktaş'ta son dönemde güzel bir seri yakalandı. Bu hafta evinde Göztepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Konu ile ilgili Tivibu spor kanalında açıklama yapan Erman Özgür Beşiktaşlı futbolcuları değerlendirdi. Konuşmasında sıklıkla Atiba'dan söz eden Erman Özgür, Beşiktaş kaptanından övgüyle söz etti. Atiba'nın tüm futbolculara örnek olması gereken davranışları olduğundan bahseden Özgür, Atiba’yı genç futbolculara örnek göstermek gerekiyor ifadelerini kullandı. Atiba'nın nasıl çalıştığı ile ilgili bilgi edinmek gerektiğinden bahseden Özgür, ünlü oyuncunun çalışma skalasını diğer oyunculara da bildirmek gerekiyor şeklinde açıklamalarda bulundu.

Atiba'yı Alacaksın, Tüm Detayları Öğreneceksin

Canlı Rulet Beşiktaş'ın kaptanı hakkında özel ifadeler kullanan Erman Özgür, ilginç ifadelere de yer verdi. Atiba'nın çalışma şeklini diğer futbolculara örnek göstermekten bahseden Özgür, "Atiba'yı alacaksın, nasıl çalıştığını, neler yiyip içtiğini ve bir sonraki maça nasıl hazırlandığını öğreneceksin ve yorgun olmamayı öğreneceksin" dedi. Sloy Oyunları